Neyi?Süs diyen var mıydı yav :d Ama sanki sen Prime Ray hepsini tek yener diyordun gibi yanlış mı hatırladım? :d
Neyi?Süs diyen var mıydı yav :d Ama sanki sen Prime Ray hepsini tek yener diyordun gibi yanlış mı hatırladım? :d
Roger hepsinin ortaya karışık çorbası bir adammış.O yüzden de wano çorbasının peşinde koşuyor dahası için.Aynen öyle Bi saçma imaj değişikliği var.
Xebec zamanındaki kapışmayı saymazsak.Roger’ı Wb’nin önüne koyan şey en azından sonradan güç değilde ideallari gibi artık.Yonkou çarpışmaları sönük kaldı bile.
Racır'ın üstünde toplasaydı bunu diyemezdin işteBirilerinin toplanmışı başka birilerinin toplanmamışı kadar etmiyor demek ki.
Edit: Marco'lu veletler Ray'li grubu nasıl tutmuş la harbiden? Ben de hiçbir halt anlamadım.
Oden dövüşün başında Roger tarafından yarılmıyor mu? Bu adam o haliyle genç, sıhhatli Ray tutuyorsa kapatıp gidelim.Çoluk çocuğa karşı ciddi olduklarını sanmıyorum. En azından Ray ve Oden dövüşmüştür.
Roger'ın tüm tayfa orta yaşlı ve zirvesinde karakterler. Ödülleri fena uçuktur. Daha dövüşmeyi yeni öğrenen veletler, yeni meyve yiyen tipler bunlarla ne olursa olsun nasıl kapışabilir?Amirallerin en üst seviyesinden Marco ile geleceğin korsanlar kralı Teach var, adam hiç uyumuyor.
Sadece Roger değil Ray, Gaban falan da bu bölüm ile darbe yemiş oldu yeni yetme tayfa ile yenişememişlerRayleigh kimden dayak yedi? Niye nerfledik şimdi bu abiyi?
WB tayfası benim beklentimi bile aştı. Bu yaşta Rogerler'i tutmaları bana da biraz saçma geldi, yalan yok.O değilde WB korsanları çöp, Yonko tayfaları çöp diyenler fena halde 3 gün korsan kral tayfasını tutmuş adamlar bebek halleri ile...
O kesin artık. Baksana WB gülmüş sadece. Umursamıyor yani.Xebec zamanındaki kapışmayı saymazsak.Roger’ı Wb’nin önüne koyan şey en azından sonradan güç değilde ideallari gibi artık.
Roger tüm gücüyle vurmamıştır. Adam sarhoş gib güle güle koşup saldırdı. Çoluk çocuğun tutmasından daha mantıklıdır her şeye rağmen.Oden dövüşün başında Roger tarafından yarılmıyor mu? Bu adam o haliyle genç, sıhhatli Ray tutuyorsa kapatıp gidelim.