Çift kişilik, uyuyamama, belalı tipleri toplama... Yine mi çalmış adam
Adam seçilmiş kişi.Teach hiç uyumamış mı? Derdi neymiş pezonun?
Yav Hee. Haki de Wano şelalesinden geliyordu zatiHaki toplayan eldiven versek Luffy de hasar verirdi. Kaido olayından bağımsız olarak da amiral olduğunu düşünüyorum. Wb'yi şoke etmesi bile yeterliydi benim için.
Böyleyse çok iyi.Öyle görünüyor. Oden kesiş atıp Roger'ın yanağını çiziyor. Roger da kesiş böyle atılır diyor.
Kafalar çok karışık. Çıksın artık şu bölüm.Oda'nın çizişi ve anlatılışa bakarsak amiral ediyor. Ama seviyeler konusunda kafam karışık. Oda'nın da kafası karışık. Şu bölümle çizdiklerinden seviyeleri biraz düzenlemeye ve değiştirmeye çalıştığını çıkarıyorum.
O iki tayfanın dövüşü nasıl denk gidiyor? Marco, Jozu, Vista amiral etmiyor ama velet halleri Rayleigh ve diğerlerini tutuyor ha?
Fark etmez. Kılıç olmadan o kadar hakiyi bir yere toplayabiliyor mu? Hayır. Bitti gitti.Yav Hee. Haki de Wano şelalesinden geliyordu zati
Güzel düşünceler bunlar. Bravo.
Prime Ray tek başına hepsini yener diyenler vardı bu sitede.Ahaha veletler Roger'ın tayfayı 3 gün 3 gece tutuyor ha? Ya Oda bi git ya.
Sen dua et Allah'tan Racır için toplamamış o hakiyiFark etmez. Kılıç olmadan o kadar hakiyi bir yere toplayabiliyor mu? Hayır. Bitti gitti.
Yazısı çıktı işte. O veletler o tayfayı nasıl 3 gün tutuyor?Böyleyse çok iyi.
Kafalar çok karışık. Çıksın artık şu bölüm.
Roger bayağı istiyormuş Kral olmayı. WB reis de gülüyor. Gurarararara.