1-1.5 arasıdır. O zaman da çok yükselmeden shici olmuştur. Belki de 1 civarı. Ama şuanki ödülü en fazla bence 1.5-2 arasıdır.Harika. 2 ay içinde Mihawk'ın ödülünü öğrenmiş olabiliriz o zaman.
1-1.5 arasıdır. O zaman da çok yükselmeden shici olmuştur. Belki de 1 civarı. Ama şuanki ödülü en fazla bence 1.5-2 arasıdır.Harika. 2 ay içinde Mihawk'ın ödülünü öğrenmiş olabiliriz o zaman.
En sağlam değil de en kullanışlı daha iyi olur bu durum için. Sonuç olarak kılıcın keskinliği ve kılıcın dayanıklılığı artıyor. Bir de Luffy’nin öğrendiği hakinin seviyesini bilmiyoruz en kullanışlı demek için bile erken daha.Hahah Zoro hakisini taşırıyor dediğimizde, haki kullanmayı bilmiyor kontrol edemiyor diyorlardı. Gördük ki iki kral da bunu yapıyor. Demek ki kokanın en üst kullanımı bu şekilde. Mihawk boşuna demedi zoroya uzmanlaşana kadar içki yok diye. Bu bölümle beraber tayfaki en sağlam hakinin zoroda olduğu da ortaya çıktı. Ayrıca Zoro yapabildiğine göre mihawk da yapabilir demektir. Vuhuuu.
Ciddi dövüş olmamıştır. Benim düşüncem. ray de odenden az da olsa güçlüdür bence. Ama olabilir. Hani sanji zoro gibi birbirine denk güç değlde biraz daha fark vardır diye düşünüyorum.Yahu oden savaş dışı kalmıyor ki. Gitmiş rayı tutmuştur.
O zaman Sanji'nin tek attığı Madara kılıklı adam bile Luffy'den iyi durumda b.haki konusunda.Hahah Zoro hakisini taşırıyor dediğimizde, haki kullanmayı bilmiyor kontrol edemiyor diyorlardı. Gördük ki iki kral da bunu yapıyor. Demek ki kokanın en üst kullanımı bu şekilde. Mihawk boşuna demedi zoroya uzmanlaşana kadar içki yok diye. Bu bölümle beraber tayfaki en sağlam hakinin zoroda olduğu da ortaya çıktı. Ayrıca Zoro yapabildiğine göre mihawk da yapabilir demektir. Vuhuuu.
Benim anladığım şu.En sağlam değil de en kullanışlı daha iyi olur bu durum için. Sonuç olarak kılıcın keskinliği ve kılıcın dayanıklılığı artıyor. Bir de Luffy’nin öğrendiği hakinin seviyesini bilmiyoruz en kullanışlı demek için bile erken daha.
Ben de öyle bekliyorum.1-1.5 arasıdır. O zaman da çok yükselmeden shici olmuştur. Belki de 1 civarı. Ama şuanki ödülü en fazla bence 1.5-2 arasıdır.
Niye olmasın? Sanki tek attı diye hakisi düşük olacak değil. Fizik gücü düşüktürO zaman Sanji'nin tek attığı Madara kılıklı adam bile Luffy'den iyi durumda b.haki konusunda.
Denkler diyemeyiz çünkü advanced hakiyi net bir şekilde görmedik. Aynı şekilde Zoro önde veya Luffy önde de diyemeyiz. Ama Zoro’nun hakisi kılıca artı keskinlik ve dayanıklılık verdiği için daha kullanışlı diyebiliriz şu an için.Benim anladığım şu.
Taşan koka ile advanced haki denkler.
Taşan koka silahlarda kullanılıyor, bunun insan bedeninden çıkan hali ise advanced olan. Her türlü Zoro luffyden haki kullanımında bir adım önde.
Şurada yanağında küçük bir yara var. xD Hem bak Roger'da çift yara bandı varken Wb'de bir tane var.