Dedim bilmediğim bir şey mi oldu. Tamamİki reisten haki fışkırmış ya onu diyorum yav. :/

Dedim bilmediğim bir şey mi oldu. Tamamİki reisten haki fışkırmış ya onu diyorum yav. :/
Dedim bilmediğim bir şey mi oldu. Tamam![]()
Sonra da dünyanın en güçlü kılıç ustası rerörö.Mf Luffy şu hakiye bayılır lan.Bu saykolar hakiden klon yapıp Doffy gibi düşmana salsalar yeri var ha baksana şuna. :/![]()
Güçlerini öveyim derken arada Luffy'ye de geçirmeseydin iyiydi. :S Kral kumaşı olan böyle şeylere bayılmaz.Sonra da dünyanın en güçlü kılıç ustası rerörö.Mf Luffy şu hakiye bayılır lan.
Karizmalarına biter saniyede.Yavşanks da neymiş bunlara diz çöker tövbe ister der :/Güçlerini öveyim derken arada Luffy'ye de geçirmeseydin iyiydi. :S Kral kumaşı olan böyle şeylere bayılmaz.![]()
O bayılsın bak umrumda olmaz :dKarizmalarına biter saniyede.Yavşanks da neymiş bunlara diz çöker tövbe ister der :/
Luffy'i Kid sandı arkadas.Karizmalarına biter saniyede.Yavşanks da neymiş bunlara diz çöker tövbe ister der :/
Kidin birilerine hayran olduğu,diz çöktüğü sahneyi paylaşırsan sevinirim.Luffy'i Kid sandı arkadas.![]()
İlk başta seçtiğim tüm mahlaslar alınmıştı... Mecbur böyle bir şey yaptık.Nick harikaymış yalnız.