Bir de Doflamingo diyorlar.Adamın görece daha zayıf olan hakisi bile sıradan kokanın bayağı üzerinde yav
Bir de Doflamingo diyorlar.Adamın görece daha zayıf olan hakisi bile sıradan kokanın bayağı üzerinde yav
Hikaye çizmeye geldiğinde en boktan şeyi bile uzata uzata anlatıyor. En gereksiz detayları bile çizip, işliyor. Foxy'nin geçmişini 2 bölüm uzun uzun çizer. Yarın bir gün Fuji vs Akainu olsa bi yumruk vs kılıç çizer sonra gene 2 gün fena kapıştılar kanka xdd diye geçer gider.Umarım vsyi ileride göreceğimiz şeylerin gizemi kaçmasın diye çizmemiştir.Aksi takdirde sövmekte haklı olacağız.Bu nedir arkadaş bir tane kılıç çarpışması çizip duruyor karakterlere Luffy'nin dövüşü olmayınca.Çizme daha iyi.Kaido vs Mom aynısını yaptı şimdi de Roger vs Wb.
Ya dövüşü tam olarak göster yada hiç çizme.Çocuk kandırır gibi tek bir çarpışma verip geçiyor sonra da 3 gün - 5 gün laga luga yapıyor.Valla cidden sıkıldım resmen okuyanla dalga geçiyor.
Zamanında op karşısında forumun eziklediği Naruto'lar Bleach'ler Toriko'lar böyle bir saçmalığa imza atmıyorlardı.İlla ana karakter olması şart değil dövüşü veriyorlardı büyük bölümünü.3 gün dövüştüler hepsini mi versin de işin bahanesi değil.Başını gösterir ortasını gösterir sonuna geçer.Her şekilde buna imkan var.Her hamleyi göstermek zorunda değil ama kesitler vermesi lazım.
Dof'un rakibi Cracker olur Bm tayfasından.Ona da keybederBir de Doflamingo diyorlar.
Yani dragonball ile yarışmayacağım aksiyonda kaybederim falan demişsin iyi de shonen seri sadece hikaye anlatmakta olmamalı.Yani hiç mantıklı değil.Fma dahil ben shonenlerde böyle şey görmedim sırf hikaye işleyim gerisini salla modu görmedim yani.Hikaye çizmeye geldiğinde en boktan şeyi bile uzata uzata anlatıyor. En gereksiz detayları bile çizip, işliyor. Foxy'nin geçmişini 2 bölüm uzun uzun çizer. Yarın bir gün Fuji vs Akainu olsa bi yumruk vs kılıç çizer sonra gene 2 gün fena kapıştılar kanka xdd diye geçer gider.
Cidden aklımızla dalga geçiyor ve okuyucuya saygısızlık yapıyor.
Dövüşleri çok çizmediği için nasıl çizeceğini bilmiyor. Buna eminim zaten. Güç dengesini de tam oturtamadığını da biliyor. Çizdiği her dövüşün bir sürü fiyaskosu var.
Eminim ki şu dakikadan itibaren her dövüşü çizse ve sürekli dövüş çizse en kötü güç dengesine sahip seri bu seri olur. Toparlayamaz.
Daflamingo gafil avlarsa kaybetmeyebilir. Düşünsene ansızın arkasından yaklaşıyor, sokuluyor ve güm. Bağlamış iplerini.Dof'un rakibi Cracker olur Bm tayfasından.Ona da keybeder
Cracker'ı gafil avlayıp bütün komutan seviyesindeki adamlar yenebilir bence de zaten.Adamın normal bedeninin çok dayanıksız olduğu biliniyorDaflamingo gafil avlarsa kaybetmeyebilir. Düşünsene ansızın arkasından yaklaşıyor, sokuluyor ve güm. Bağlamış iplerini.
Kafadan bisküvi kuklaları ipleri ile bağlar.Ters eşleşme var ikisi arasında.Mevzu asıl bedenlere gelince Doff paramparça eder.Cracker'ı gafil avlayıp bütün komutan seviyesindeki adamlar yenebilir bence de zaten.Adamın normal bedeninin çok dayanıksız olduğu biliniyor
Anlamadığım şey şu. Tamam çizmesin dövüşleri. Sorun değil.Yani dragonball ile yarışmayacağım aksiyonda kaybederim falan demişsin iyi de shonen seri sadece hikaye anlatmakta olmamalı.Yani hiç mantıklı değil.Fma dahil ben shonenlerde böyle şey görmedim sırf hikaye işleyim gerisini salla modu görmedim yani.
Ya diğerleri yanlış yapıyor yada Oda bu işte bir gariplik var.
Asıl bedende bir zahmet Doffy yensin.Dof o kadar bisküvi askere parasite atamaz ama o kadar da değil.Ki Cracker 11 saat boyunca paso asker spamlamış bir adam zaten.haki konusunda Doff'den daha iyi ayrıca kendisi.Kafadan bisküvi kuklaları ipleri ile bağlar.Ters eşleşme var ikisi arasında.Mevzu asıl bedenlere gelince Doff paramparça eder.