Aahahhaa hemen ofansife bağla Seviyorum seni.Ya da Kid’in boynu bükük tayfasını aramasını mı okuyalım. Bence de Fb’ler süper ötesi.
Aahahhaa hemen ofansife bağla Seviyorum seni.Ya da Kid’in boynu bükük tayfasını aramasını mı okuyalım. Bence de Fb’ler süper ötesi.
Hahaha Ofansif değil yahu şakacıktan yazıyorumAahahhaa hemen ofansife bağla Seviyorum seni.
Herhangi bir konuda.Hangi konuda?
O passage lafı hala aklımda dolanıyor.Altın çan mevzusunda bile, ilgisi olmadığı için değil zamanı olmadığı için geçiştiriyor. Harbiden benzemiyorlar lan zehahahah
Üç gün dövüş olduğuna göre Marco kesin tayfasına "Ben önden girip tanklarım, siz arkadan heal basın" demiştir.Marco 30 senedir zirve dönemini yaşıyormuş flashback sayesinde öğrendik bunu.
Heal basmalarına da gerek kalmamıştır kendi kendine basmıştır. Best support/tank kendisi.Üç gün dövüş olduğuna göre Marco kesin tayfasına "Ben önden girip tanklarım, siz arkadan heal basın" demiştir.
Pasaj diyecektin pasaaaaj! :dO passage lafı hala aklımda dolanıyor.
Marco hep güçlüydü zaten de, ergen bebeyken Rayleigh ve Gaban'la günlerce dövüşmesi saçmadır.Üç gün dövüş olduğuna göre Marco kesin tayfasına "Ben önden girip tanklarım, siz arkadan heal basın" demiştir.
Marco'nun meyvesi onu kurtarmış diyelim.Pasaj diyecektin pasaaaaj! :d
Marco hep güçlüydü zaten de, ergen bebeyken Rayleigh ve günlerce dövüşmesi saçmadır.
Daha 1,2 ay önce bi konu vardı, vurdu burdu çizemedi diyorlardı Marco hakkında, ulan Aokiji ile Akainu 10 gün kapışırken her vuruşlarında çizmişler mi deyince mavi ekranlar geliyordu tabii.