Uff ne iyi attın beee!
Uff ne iyi attın beee!
Doflamingo'ya neler dedi Orochi'yi övdü. Hahaha. XdCiddiye almamak gerekli. Oden antipatisi oldu insanlarda. Ne yaparsa yapsın her bölüm aynısı yazılacak
Kadının anlattıkları doğru mu onu bile sorgulamadan.
Masum domuzu öldürdü
Güncel One Piece okumanın sıkıntıları. Wano hoşlarına gitmiyor insanlarının sonunu beklemeden. 900 bölüm birden okuyuncs haftalık beklemek, her hafta görmek sebepli muhtemelenEn güzeli de şey; ''insanların karısını, kızını kaçırdı.''
Oden'e de neden antipati olur, onu da anlamış değilim.
Bende wb'nin iyi aile babası tavırları, etliye sütlüye karışmayayım halleri, bu denizcilerle dalaşmaya değmez muhabbetlerinden sonra nasıl olurda wb'ye dünyanın en güçlü adamı dendiğini merak ettim. Adam bildiğin yetimhane müdürü güçlü ama gözü yükseklerde değil...Geçen bölüm Buggy biz ne yaparsak yapalım gazeteler hep WBi yazıyor diyordu. Bakıyoruz WB ali rıza çıktı, Roger tam tersi kavgacı çocuk.
Nasıl oluyorda WB tüm dünyanın dikkatini çekiyor. Başka bir iş var bilmediğimiz
İyi dedin. Oden Wb’nin gemisinde düğün yaparken Orochi ülke fethediyordu.Oden sağda solda sürtüp korsancılık oynarken, elin zaman yolcusu kızıyla gemi kamaralarında çocuk yaparken, Orochi ilmek ilmek yolunu dokumuş, shogunluğa hizmet etmiş, gözü vazifesinden başka bir ğey görmemiş. Ama koltuk soydan sebep Oden'in hakkı öyle mi?
Şu an tamamen Orochi'yi destekliyorum.
Normal Wano bölümleri neyse de, şu fb bölümleri, serinin diğer fb bölümlerini geç, genel olarak en iyi gidişatlardan birisine sahip bence.Güncel One Piece okumanın sıkıntıları. Wano hoşlarına gitmiyor insanlarının sonunu beklemeden. 900 bölüm birden okuyuncs haftalık beklemek, her hafta görmek sebepli muhtemelen
Oden de buranın övülen adamı
E kılıç kullanıyor, başka sebep mi lazım?En güzeli de şey; ''insanların karısını, kızını kaçırdı.''
Oden'e de neden antipati olur, onu da anlamış değilim.
Alıştığımız şeylerDoflamingo'ya neler dedi Orochi'yi övdü. Hahaha. Xd
Doğrudur ama yine de WB benim tayfamda D ismine sahip biri var diyor. Şayet Shanks'a bu yarayı o zaman yapsaydı o kişiyi Rocar bilirdi. Hem küçüklük halinde aldığı yarayı WB'ye delil olarak sunması da bana anlamsız geliyor. Ama zaten yakında anlarız ama pek ihtimal vermiyorum.Estafurullah, o konu hakkında anime ile manga arasında fark vardı sanırım.