Teach mazlumların, ezilenlerin sesi, bu düzeni değiştirecek kişi! Luffy gibi memur torunu değil.Benim canımın içi niye ağlıyor acaba... Cefasını çekti şimdi sefasını sürüyor reis... Ama Oda olunca Teachte olsan sonu kötü olacal gibi...
Teach mazlumların, ezilenlerin sesi, bu düzeni değiştirecek kişi! Luffy gibi memur torunu değil.Benim canımın içi niye ağlıyor acaba... Cefasını çekti şimdi sefasını sürüyor reis... Ama Oda olunca Teachte olsan sonu kötü olacal gibi...
Saçmalayan kim acaba. Sanki bunu ben uydurmuşum gibi algı yaratmaya kalkma. Ben BB'nin söylediği şeyi söylüyorum. Kendisi diyor marineford'u yıkacağım diye, sonra Sengoku saldırıyor yıkmana izin vermem diye, o da hadi görelim bakalım nasıl koruyacaksın diyor ve dövüş başlıyor. Sen gelmiş nasıl bir amaç oluyor diyorsun, BB'nin söylediği şey bu, bunu bana değil BB'ye soracaksın o nasıl amaç diye, bu da gelmiş bana söylüyor saçmalıyorsun diye.Ya MarineFord'u yıkmak nasıl bir amaç oluyor? Saçmalıyorsun resmen. Hem denizcileri karşısına almasına gerek yok Amiral'i niye yensin diyorsun hem de Denizcilerin Karargâhını yikmasini amaç edindi diyorsun. Bu ne lahana turşusu ?
Çevir kazı yanmasını sen oynuyorsun. Sen bana soru sordun bende sana cevabını verdim farkı ne diye. Farkını açıkladım, bu kadar basit bir şeyi anlayamıyorsan senin için daha fazla yapabileceğim bir şey yok.Kimin anlamadığı ortada çevir kazı yanmasın yapıyorsun. Üzülüyorum sana. Yanıldığını kabul etmekte bir erdemliktir görünen o ki sende bu yok maalesef kendini ezik hissederim diye düşünüyorsun muhtemelen.
Bazı adamlar vardır ya hani beton yetmez işte öyle bir adam
Şimdi bu teach tayfaya yeni katıldı gördüğünüz gibi;
Wb ve Roger uzun zamandan sonra karşılaşacaklar ve Roger son dönemleri olduğundan bahsediyor;
Roger, Wanodan birini öğrenince hemen tanışmak istiyor;
Buradan şuna varacağım. Meşhur sahne Roger ve Wb konuşuyor D den bahsediyorlar, Wb tayfamda Tiç diye bir D var diyor. Sahnede şelaleler ve en önemlisi Wanoda bolca gördüğüöüz süzülen yapraklar var.
Sonra ki bölümde beraber Wanoya gidecekler ve D nin anlamını mı öğreneceğiz acaba?
Siyah beyaz olduğu için kiraz çiçeği damgasını kesinleştirmek istemedim. Yoksa bence de Wano zaten.O sakeyi içtikleri yer wano zaten.Kiraz çiçekleri Japonya için simge gibi birşeydir.
Korsan Kral olduktan sonra değil miydi bu konuşma ? Raftel bulunmuştu galiba .Şimdi bu teach tayfaya yeni katıldı gördüğünüz gibi;
Wb ve Roger uzun zamandan sonra karşılaşacaklar ve Roger son dönemleri olduğundan bahsediyor;
Roger, Wanodan birini öğrenince hemen tanışmak istiyor;
Buradan şuna varacağım. Meşhur sahne Roger ve Wb konuşuyor D den bahsediyorlar, Wb tayfamda Tiç diye bir D var diyor. Sahnede şelaleler ve en önemlisi Wanoda bolca gördüğüöüz süzülen yapraklar var.
Sonra ki bölümde beraber Wanoya gidecekler ve D nin anlamını mı öğreneceğiz acaba?
O değilde bu zehaha shanks'tan büyükmüş ona şaşırdım doğrusu.Shanks 39-40 falan olması lazım. Marco ise wikisinde yazana göre en az 45.