Sanırım ace ve wb nin mezarından dönerken olacaktı
Haklısınız.Filler değil ona bazen kaçmasını hatta ağlamasını söyledim diyor Roger'ı kastedip.
Roger'e gelsin : ))
Sanırım ace ve wb nin mezarından dönerken olacaktı
Haklısınız.Filler değil ona bazen kaçmasını hatta ağlamasını söyledim diyor Roger'ı kastedip.
Oden gibi diyebiliriz. Oden nasıl ki Macera aşkıyla yanıp tutuşup sonra farklı bir insan olduysa. Roger'da asmak kesmekle uğraşıp sonrasında farklı bir kişiliğe bürünmüş olabilir.Yani Roger olgun bir adam mı, hoppa biri mi terminatör kılıklı bir herif mi çözemedim. Her flashbackde farklı biri oluyor.
Kimin anlamadığı ortada çevir kazı yanmasın yapıyorsun. Üzülüyorum sana. Yanıldığını kabul etmekte bir erdemliktir görünen o ki sende bu yok maalesef kendini ezik hissederim diye düşünüyorsun muhtemelen.Cevabı var sen anlamadıysan yapabileceğim bir şey yok. Orada amaç farkı var. Bir tarafta marineford'u yıkmak var, diğer tarafta yıkacağı bir şey bile yok.
Ayrıca lafla peynir gemisi yürümez, bu adam lafı söylediyse arkasını da getirdi, Sengoku + Garp durduramadı, Sengoku'ya hasar verdi. Akainu'da gelse yenemezdi, kesin yenerdi diyemem ama o adayı yok ederdi, gücünü de kontrol edemediğinden tayfasına hasar verebilirdi. Diğer tarafta marineford'u yıkacağım demiş, üstüne Shanks'ta gelince dövüşmenin manasız olduğunu anladı. Garp daha önce yaptığı gibi gene bir korsanla ittifak yapıp bu sefer Blackbeard'i Shanks yardımı ile indirirdi, olur mu olur.
yıllardır kendime sorarım Rayleigh neden savaşa katılmadı Ace'i kurtarmak için diye. Oda'nın senaryo hatası diye düşündüm hepOden beyazbıyık'ın tayfasın da yolculuk ypaıyor evlenıyor çocuğu oluyor sonra kaido tarafın'dan öldürülüyor işgal ediliyor ülkesi burada neden acaba wb yardım etmiyor odene veya oden'den sonra momoya ama baş düşmanı roger'ın oğlu için tüm tayfasını savaşa sokuyor ilginç. Aynı şekil de ray-san neden ace için mf'ye gelmedi tayfa düşünceleri çok ilginç