964 bölümlük ana karakter ile 9-10 bölümlük flashback karakterini kıyaslamak...Luffy’e 10 basar Luffy heyecanı veremiyor bouken bouken diyince ama Oden ayrı bu bölümü okurken çok heyecanlandım.
964 bölümlük ana karakter ile 9-10 bölümlük flashback karakterini kıyaslamak...Luffy’e 10 basar Luffy heyecanı veremiyor bouken bouken diyince ama Oden ayrı bu bölümü okurken çok heyecanlandım.
Ben ciddi karakterleri seviyorum zaten öyle değil de. Ben baştan itibaren sevmiyorum Luffy'yi.Luffy de ilk başlarda böyleydi, seri ilerledikçe Luffy'nin karakteri ciddileşmeye başladı. Bu sebeple Luffy bugünlerde sarmıyor olabilir seni
964 bölüm birkaç defa zevk verdiği anlar olsa da 9-10 bölümlük karakter kadar yoğun yaşatamamış demek ki...964 bölümlük ana karakter ile 9-10 bölümlük flashback karakterini kıyaslamak...
Zoro, ninjalara tek atıp geçiyordu. Ninjalar o kadar da güçlü gelmedi bana. Raizo kanjuro ve kinemon bence denkler. Hatta şöyle diyeyim 10 kın 2 bölükten oluşuyor.Yeni fark ettim de,
Bizim Raizo Fukurokujo ile birlikte en güçlü ninja heralde. Belki onun bir tık altıdır.
Kendi şahsi fikrimce bu karekterden edindiğim izlenimi şöyle ifade edeyim.Toki’nin bütün Ohara adasından daha tehlikeli olması gerçeği.
Ninjalardan güçlü bir karakter görmek istiyordum ama şu ana kadar göremedik. Görmeyeceğiz de büyük ihtimalle. Attığım manga sayfasından Ninjaların zirvesi Raizo ve Fujurokujo gibi gözüküyor. Onlar dövüşebilirler belki. Raizo'nun da tam olarak dövişünü görmedik. Belki Oda bu dövüşle ninja itibarını kurtarır.Zoro, ninjalara tek atıp geçiyordu. Ninjalar o kadar da güçlü gelmedi bana. Raizo kanjuro ve kinemon bence denkler. Hatta şöyle diyeyim 10 kın 2 bölükten oluşuyor.
Üst 5'lü: Denjiro, Kawamatsu, Ashura, İnu, Neko
Alt 5'lü: Kanjuro, Kinemon, Raizo, Kiku, İzo
Yalnız inu, neko, kawamatsu daha veletken yetişip gelip kinemonu geçmeleri de ilginç. Acaba ashura denjiro ve kawamatsu denk değiller mi? Biz bu 3ü ayrıldı diye güçlü mü sanıyoruz?