Senin Beyazsakal olayını çözemedim ben. Fanlarına filan mı kıl oldun nereden geliyor bu takıntı. Benim İtaci olayı daha anlaşılır.Bölüm muhteşem. Şu Oden'ın gösterildiği her bölüm OP'ta okuduğum en iyiler arasında.
İtiraf ediyorum,
Beyazbıyık'a az da olsa bu bölüm sempati besledim. Fakat bunu en büyük daha doğrusu tek sebebi Oden. Kinemonları da sevmezdim fakat Oden ile olan hikayeleri gösterilince sevmeye başladım. Bu adam yanındakileri sempatikleştiriyor.
Darısı Momonosuke'nin başına zira onu hala sevmiyorum.
Eğer Wanodan atlama yapmış olsa neden hayalim oraya gitmek desin ki? Hiç gitmemiş gibi konuşuyor sanki. Ama soyismi de Wano’lu bildiğin. Wano’lu olma ihtimali var yani.Karı Wanolu. Wanolu gibi giyinmiş elinde katana var. Belli ki geleceğe giderken bir şekilde bunu alıp başka yere götürmüşler. Bu da ülkesine dönmek istiyor. Ama bulamıyor. Belki de onun döneminde adadan ayrılmak serbestti. Sanırım kozukiler döneminde adadan ayrılmak yasaklanmış.
Hiluluk, Rosinante, Saul, Bellemere filan dururken Oden'e pek sıra gelmez sanırım "en iyi" lik konusunda.Bu hikaye bence bu güne kadar işlenmiş en iyi yan karakter hikayesi. Adam dünyayı merak ediyor ve korsan tayfasıyla yola çıkıyor bana nedense luffynin hikayesinden daha anlamlı geldi.
Wanodan ayrılıp dönememiştir. Vatanına dönme hayali vardır. Böyle çıkar muhtemelen. Veya Wanoludur ama wanoda doğmamıştır. Ailesi ona wanodan bahsetmiştir. Tıpkı inu ve neko gibi o da wanoya gitme hayali içindedir.Eğer Wanodan atlama yapmış olsa neden hayalim oraya gitmek desin ki? Hiç gitmemiş gibi konuşuyor sanki.
Evet mantıklı. Böyle olabilir gerçekten.Wanodan ayrılıp dönememiştir. Vatanına dönme hayali vardır. Böyle çıkar muhtemelen. Veya Wanoludur ama wanoda doğmamıştır. Ailesi ona wanodan bahsetmiştir. Tıpkı inu ve neko gibi o da wanoya gitme hayali içindedir.
Duygusal hikayler beni sarmiyor. Bence en iyisi bu adam, kendi başına serisi olsa okurum ama dediklerini okumam.Hiluluk, Rosinante, Saul, Bellemere filan dururken Oden'e pek sıra gelmez sanırım "en iyi" lik konusunda.
Hayalini falan salla. En önemli konu şu: Ryuma'yı tanıyor mu?Evet mantıklı. Böyle olabilir gerçekten.