Üye silindi 1004
Adamın küçük kardeşi istediği şımarıklığı yaparWhitey-chan ne ya? Shirohige sama diyeceği yerde, terbiyesiz. Bari Shiro-chan filan dese daha sempatik olur. Animede kulağa nasıl gelecek göreceğiz.
Adamın küçük kardeşi istediği şımarıklığı yaparWhitey-chan ne ya? Shirohige sama diyeceği yerde, terbiyesiz. Bari Shiro-chan filan dese daha sempatik olur. Animede kulağa nasıl gelecek göreceğiz.
Bana biri Hiru-chan diyecek atardım valla tayfadan.Serseri işte, ne bekliyordun?
Oden sessiz sedasız Roger a mı geçti bu durumda ? Bu konu çok havada kalıyor.Roger, WB'ı Oden'i almaya gittiğinde mi göğüsten yardı acaba?
Atınca da bela oluyor başına.Bana biri Hiru-chan diyecek atardım valla tayfadan.
Bir şekilde yarması lazım artık şunun şurasında 5 senesi kalmış.Oden sessiz sedasız Roger a mı geçti bu durumda ? Bu konu çok havada kalıyor.
Bahsettiğin aura Roger'dan taşıyor. Great Pirate: Gold Roger...Edward Newgate alias Whitebeard büyük adamsın Vesselam.
Bir karakterin her paneli mi güven ve içini ısıtır insanın? Adamın duruşu bakışları acayip bir aura yayıyor ve bu okuyucuya kadar geçiyor ilk defa böyle bir şey yaşıyorum.
iyi bölümdü Wb’nin geri çekilin musko’larım diyip ailesini güvende tutması beraber eğlenmeleri ve Oden’i sınava tabi tutması her şey çok müthişti.