Olamazdı. Önünde Luffy kardeşi var.Eee ölmeseydi önce yonko olurdu sonra da korsan kral.Yaşasa kk olurdu diye boşa denilmedi.
Olamazdı. Önünde Luffy kardeşi var.Eee ölmeseydi önce yonko olurdu sonra da korsan kral.Yaşasa kk olurdu diye boşa denilmedi.
Eskiden Mariejoiste admiral ağacı var diyordum, Wano'da da Yonko ağacı çıktı.Akıl alır gibi değil. Yonkolar, amiraller havada uçuşuyor.
Yav çıkmasına çıksın da daha Oden'in gösterdiği ne ki bu adam amiral oldı, imparator oldu/olacak.Koskoca One Piece evreninde, bir kaç tane daha Amiral ya da Yonko seviyesi adam olamaz mı yani? Bak Xebec diye bir adam çıktı mesela. Saymaya kalksak kaç tane güçlü adam var da bu kadar şaşırdın anlamadım?
Ben yonko demedim zaten. Bence olursa Amiral olur. O da Oda’nın, bu hype ve anlatımlarından sonra çok sürpriz olmazYav çıkmasına çıksın da daha Oden'in gösterdiği ne ki bu adam amiral oldı, imparator oldu/olacak.
Marco bile neredeyse sıfırdan sağ kol ayarına çıkmış.Ace mi gelişemeyecek.Kral haki + korsan kral genleri onun oğlu + amiraller gibi logia meyvesi. 550 milyonluk adamdan yardıra yardıra kk seviyesine yol alırdı.Kardeşi ölünce yerine geçerdi artık.Olamazdı. Önünde Luffy kardeşi var.
Bunlar Rosada sanırım. Ne düşünüyorsun bunlar hakkinda kim olduklarina dair?Eee ölmeseydi önce yonko olurdu sonra da korsan kral.Yaşasa kk olurdu diye boşa denilmedi.
Anlatım dediklerin neler ki? Tümen komutanlığı ve Roger yancılığı falan mı? Yani Kaido vs Oden olayında Kaido imparatordur. Yoksa işiniz gerçekten zor.Ben yonko demedim zaten. Bence olursa Amiral olur. O da Oda’nın, bu hype ve anlatımlarından sonra çok sürpriz olmaz
Ölmeyi isteyen ve dövüşü seven birisi ve çok kez yenilen birisi neden hile hurda yapsın ki? BM'a Luffy'ye hile yapmadı. BM'ın elini cozduruyor.Yonkou gücünde çıkma ihtimali var. Kaido'nun bunu yenerken nedense hile hurda yaptığını düşünüyorum.
Oden’i tayfa da ittifak olarak düşünmek lazım. Zaten Bizimkiler Ray için; Roger korsanları denilince akla gelen ilk isim diyorlar. Bence Ray yonko seviyesi bir adam, Oden de Rahat Amiral olur diye düşünüyorum.