Üye silindi 1004
Beyazsakal gibi raconcu birisi bağ olmasa bile yine adam kaptanı olduğu için dövüşür.Aralarında sağlam bir bağ olmadığı için Xebec'i ölüme de terk etmişte olabilirler.
Beyazsakal gibi raconcu birisi bağ olmasa bile yine adam kaptanı olduğu için dövüşür.Aralarında sağlam bir bağ olmadığı için Xebec'i ölüme de terk etmişte olabilirler.
Kesin ip var...luffy vs katakuri olayında bunlar kapışırken duvarlara hiçbir şey olmuyordu arada kata luffy-i duvarlara çarpınca o duvarlar yıkılıyordu ilk defa bir çarpışmada yeryüzü çatladı shanks vs wb olayında gemi bölünse ya da bm vs kaido adayı bölse anlarım sadece bulut fısss oden > yonkou net
Hocam ne yaptın yaluffy vs katakuri olayında bunlar kapışırken duvarlara hiçbir şey olmuyordu arada kata luffy-i duvarlara çarpınca o duvarlar yıkılıyordu ilk defa bir çarpışmada yeryüzü çatladı shanks vs wb olayında gemi bölünse ya da bm vs kaido adayı bölse anlarım sadece bulut fısss oden > yonkou net
Koshiro'dan mantıklı en azından.Umarım değişir. Hikaye çok tatlı bir noktaya doğru gider öyle bir durumda.
Ben de öyle düşünüyorum ama aksi durumda Garp ve Roger'ın Wb'den çok daha güçlü olduğu gibi bir sonuç ortaya çıkıyor. Rocks döneminde eziğin teki de olabilir.Beyazsakal gibi raconcu birisi bağ olmasa bile yine adam kaptanı olduğu için dövüşür.
Olabilir ancak ya wb'yi orada tutan bir şey varsa?Ben de öyle düşünüyorum ama aksi durumda Garp ve Roger'ın Wb'den çok daha güçlü olduğu gibi bir sonuç ortaya çıkıyor. Rocks döneminde eziğin teki de olabilir.
Olabilir bu zaten. Bullet’ı Croco yenmiş mesela. İstediği kadar film olsun Oda evrene şu an bunu ekledi. Ezik adamlar sonradan çok güçlü olabilir. Bunun için Garp’la Roger’dan ölesiye dayak yemesi gerekmiş olabilir.Ben de öyle düşünüyorum ama aksi durumda Garp ve Roger'ın Wb'den çok daha güçlü olduğu gibi bir sonuç ortaya çıkıyor. Rocks döneminde eziğin teki de olabilir.
Şöyle şeyler söyleme.Sonra kum - kun geliyor aldığı gazla virajı dönüyor baş edemiyoruz.Sonra da hurdaya çıkarıyor crocodile fanlığını. :/Olabilir bu zaten. Bullet’ı Croco yenmiş mesela. İstediği kadar film olsun Oda evrene şu an bunu ekledi. Ezik adamlar sonradan çok güçlü olabilir. Bunun için Garp’la Roger’dan ölesiye dayak yemesi gerekmiş olabilir.
Yaa hatlar karıştı benim. Bir harften değişen senaryoya gel..... Ben sensei olan Koshiro diyorsun sandım... sjflşaksdjfKoshiro'dan mantıklı en azından.
Hahaha.Yaa hatlar karıştı benim. Bir harften değişen senaryoya gel..... Ben sensei olan Koshiro diyorsun sandım... sjflşaksdjf