Hacı demek ki oden çok güçlü.Uzaktan gelen Oden için bile gerim gerim gerildi adam. Uzaktan gelen Garp olsa herhalde topuklayarak kaçacaktı.
Hacı demek ki oden çok güçlü.Uzaktan gelen Oden için bile gerim gerim gerildi adam. Uzaktan gelen Garp olsa herhalde topuklayarak kaçacaktı.
Oden'in gücü tartışmaya açık değil. Sadece koşarak bile korku salıyor çevresine.Hacı demek ki oden çok güçlü.
Kankaa bırak şu Mihawk fanlığını gel ODEN fanı ol, doğru yolu bul reis.Tam da beklediğim yorumun senden gelmesi şaşırtmadı, sen sadece bir kılıç ustasının ne kadar güçlü olabileceğine odaklan çünkü Mihawk daha da güçlü bir şekilde bizi bekliyor olacak.
Oden'i de sevdim ama Mihawk başka, Mihawk'ta yılların emeği var, iki günlük adama değişmemKankaa bırak şu Mihawk fanlığını gel ODEN fanı ol, doğru yolu bul reis.
Ne emeği var la.Oden'i de sevdim ama Mihawk başka, Mihawk'ta yılların emeği var, iki günlük adama değişmem
Sen daha manga ne bilmezken biz 10 yıl önce Mihawk tartışıyorduk. Yılların emeğinden kastım bu, adamı yıllardır tartışıyoruz. Haliyle hater ya da fan bu adamın pek çok takipçi için farklı bir yeri var.Ne emeği var la.
Şarap, babum ve yalnızlık sevmesinden başka ne işlendi de emek diyosun.
Oden'de daha çok emek var asıl.
Ooooo. Dünkü çocuk olduk hea.Sen daha manga ne bilmezken biz 10 yıl önce Mihawk tartışıyorduk. Yılların emeğinden kastım bu, adamı yıllardır tartışıyoruz. Haliyle hater ya da fan bu adamın pek çok takipçi için farklı bir yeri var.
Biri Primebeard'a kafa atıp adamı şoka sokuyor, diğeri ölü haliyle arasındaki farkını görmek için uzaktan slash yollayıp amacına ulaşamıyor...Yalnız şuanki mihawk, odenin zirve halinden güçlü çıkarsa o zaman görün siz.