Benim görüşüm, Wano'nun düştüğü gün Kaido ve Oden'in hiç karşılaşmadığı yönünde. Planı teklif eden Orochi'dir, Kaido da kabul etmiştir. Bu kadar basit."Kaido'ya ortaklık teklif etti ve Oden'i aradan çıkarmak için bir plan yaptılar. Wano'nun düştüğü gün bir şekilde Oden'i savaşmadan ele geçirdiler"
Hmm
Tümen komutanlığından dolayı adamı gömmüyorum. Şu anki seviyesi henüz imparator olup olmadığı belli olmayan WB'nin tümen komutanlığı, o yüzden saniyesinde adamı arşa çıkarmayın diyorum sadece. Tümen komutanı olmuş olması elbette bir şeylere engel değil.Tümen komutanligina teklif edilen kişi şu an yonko, Teach. 3 tane adam da Xebecin tumeni idi ayrıca. Buradan gomulmesi mantıksız geldi bana.
Yonko her türlü daha güçlüdür Odenden ama ne bileyim.
Kaido bu adamdan elbet güçlüdür. Kaido yenerse de "vay be Odeni ne abartmisiz" demez ki kimse. Odeni Kaido olayı ile gomeriz düşüncesi bile Odeni ne kadar üstte gördüğünü gösteriyor aslındaTümen komutanlığından dolayı adamı gömmüyorum. Şu anki seviyesi henüz imparator olup olmadığı belli olmayan WB'nin tümen komutanlığı, o yüzden saniyesinde adamı arşa çıkarmayın diyorum sadece. Tümen komutanı olmuş olması elbette bir şeylere engel değil.
Orochi gördüğümüz kadarıyla pek güçlü değil zaten.Oda açıkça övdürmüş Oden'i WB'ye. Hem de beklemediğimiz seciyede. Sevelim ya da sevmeyelim Oda Oden'i en güçlülerden kabul edin diyor. Da.. Keşke bunu derken WB'yi kullanmasaydı.
Oden Kaido'ya birebir yenilmemiş olabilir. Kinemon Kaido ve Shogun işbirliğiyle iması yapmıştı sanki.
Orochi Oden'in kolay kolay yenilmeyeceğini görünce bir tezgah kurmuş olabilir.Orochi gördüğümüz kadarıyla pek güçlü değil zaten.
920. I Love Oden bölümü. Zouda da anlatildi mi hatirlamiyorum amaŞu Kin'emon'un, Oden'in öldürülüşünü anlattığı bölüm hangisiydi ya? Herkes yarım yamalak hatırlıyor. Doğrusuna bakalım bir.