Funduska
Kötü.
Kaido'yu Oden yarıp indirmiş olsa Enma'yı Kaido'yu yenen kılıç diye anarlardı diye düşünüyorum, yaralayabilen değil. Okuyup göreceğiz artıkın beklemekten başka bi şey yokYalnız Kin'emon anlatırken Orochi'nin oyun oynadığından bahsediyordu sanki. Kaido'ya yenildi de başkentte idam etmeye götürdüler tarzı bir şey olmayabilir.
Tüm Kek'te Big Mom, Roger hakkında konuşuyordu ya geldi buraya falan diye, arkadaş orayı genelde Roger sonrasında kaçmış falan diyordu. O yüzden öyle dedim.Roger ne zaman Kocana'dan kaçmış?
Bak işte birisinde önümüzde sahne var, diğerlerinde sözel anlatım var sadece. Tanrı Vadisi olayı da, Big Mom olayı da çizilmeden diretk anlatıldı. Fark burada. Ben sana bak bölümde WB daha yonkou değil gibi tanıtılmış, Oden bu adamın tümen komutanı falan filan diyorum. Sen ise hala bazı şeyleri es geçiyorsun diyorsun. Ben sana bölümde gördüklerimi söylüyorum. Es geçtiğim yerleri söyle de hatamızı düzeltelim reis.İşte senin gibi yorumlarsam eğer böyle olur diye yazdım zaten. Anlatmak istediğim bu tarz bir şeydi sağ ol. Sende bazı şeyleri es geçiyorsun işte Oden ile ilgili
Bu ne demek???Beyazbıyık terledi denilen yerde Oden'in daha herhangi bir şey demeden beni tayfana al şaşkınlığı yok mu? Yani WB sanki çattık yine bir deliye der gibi çizilmemiş mi?
Tüm Kek'te Big Mom, Roger hakkında konuşuyordu ya geldi buraya falan diye, arkadaş orayı genelde Roger sonrasında kaçmış falan diyordu. O yüzden öyle dedim.
Bak işte birisinde önümüzde sahne var, diğerlerinde sözel anlatım var sadece. Tanrı Vadisi olayı da, Big Mom olayı da çizilmeden diretk anlatıldı. Fark burada. Ben sana bak bölümde WB daha yonkou değil gibi tanıtılmış, Oden bu adamın tümen komutanı falan filan diyorum. Sen ise hala bazı şeyleri es geçiyorsun diyorsun. Ben sana bölümde gördüklerimi söylüyorum. Es geçtiğim yerleri söyle de hatamızı düzeltelim reis.
Savaş alanında Garp’ı görünce gözleri kararan adam Beyazsakal. Nasıl + yazsın buna Oda?WB o eski WB değil yalnız. Bölümler ilerledikçe adama + yazacağına eksi yazıyor.
Roger da aynı şekilde.
Xebec'ten başkası yalan.
Bu ne demek???
Big Mom hamile olduğu için alıp çıkmıştır. Kiymamistir çocuğa. Sonuçta bu adamın ağzından doğmamış cocuk günahsıztır lafı çıkıyor.
Yani Roger Tüm Kek'e geldi, Big Mom'dan istediğini aldı ve sonrasında da gitti. Big Mom ile dövüşmemiş falan gibi.
Fazla uzatması sıkıntı malzeme çok ama 1-2 bölümle roger'a katılışını gösterse tamamdır.Umarım gemiye bindiği gibi bitirmez fbyi. Bi on bölüm daha temizinden hakkı var.