Öncelikle hikayeyi Oden'in ''seyir defteri''nden anlatmaya başlaması güzel fikir. Bu sayede Oden'in duygu ve düşüncelerini daha iyi anlayabileceğiz. Oda, Oden'e gerçekten özen gösteriyor. Sırf buradan bile belli bu.
Izo ve Kiku neden birbirlerinden ayrıldılar acaba? Evet, bunu gerçekten merak ettim.
Kanjuro, aralarında en gereksiz olan ya. Saç çalıp da fırça yapmak nedir?
Raizo be. :/
Oden'in, takipçilerine belli etmeden Kuri'ye tek başına girmesi çok güzeldi. Tam bir reis ya. Bir insanın her hareketi mi karizma olur?
Enteresan bir ayrıntı var. Oden, adını reddettiğini söylüyor. Acaba kendisine yeni bir ad taktı mı?
Ashura tüm gece oyalamış Oden'i. Demek ki gerçekten güçlü.
Ushimaru da göründü. Yine yüzünü göremedik ama tepkisini göstermesi önemliydi. Bu adam Zoro'nun babası çıkacak arkadaş.
Oden daimyo haberini aldığında verdikleri poz efsane. ''Daimyooo.''
Ashura, senin ben tipine...
''Sizi, samuraylarım yapacağım.'' Oden, kendini sevdirmeye devam ediyor. Favori listemde zirveye doğru tırmanıyor. Fb bittiğinde nerede olacak bakalım.
Oden bölümlerinin en iyisi buydu bence.
Izo ve Kiku neden birbirlerinden ayrıldılar acaba? Evet, bunu gerçekten merak ettim.
Kanjuro, aralarında en gereksiz olan ya. Saç çalıp da fırça yapmak nedir?
Raizo be. :/
Oden'in, takipçilerine belli etmeden Kuri'ye tek başına girmesi çok güzeldi. Tam bir reis ya. Bir insanın her hareketi mi karizma olur?
Enteresan bir ayrıntı var. Oden, adını reddettiğini söylüyor. Acaba kendisine yeni bir ad taktı mı?
Ashura tüm gece oyalamış Oden'i. Demek ki gerçekten güçlü.
Ushimaru da göründü. Yine yüzünü göremedik ama tepkisini göstermesi önemliydi. Bu adam Zoro'nun babası çıkacak arkadaş.
Oden daimyo haberini aldığında verdikleri poz efsane. ''Daimyooo.''
''Sizi, samuraylarım yapacağım.'' Oden, kendini sevdirmeye devam ediyor. Favori listemde zirveye doğru tırmanıyor. Fb bittiğinde nerede olacak bakalım.
Oden bölümlerinin en iyisi buydu bence.