Kardeşim ona ne Izo'nun memleketinden.Izo denizlerde gezerken Kaido bunu kötürüm mü bırakmış da intikam almaya yada hesap sormaya gitsin.Oden bile yardım teklifini geri çevirirken Wano'ya gitmesi olmaz.Wano talan edildiği zaman İzo zaten yetişkin bir Beyazsakal üyesi değil mi? Kaido sırf arkadaşı diye ses çıkarmamış Beyazsakal.
Ses aktörü belliydi sanki. Zouda konusmustu fblerdeBu Oden'e Ging'in sesi çok iyi giderdi he. One Piece'de Kyros'u seslendirmişti galiba.
Ace kadar sevmiyordur Oden'i. Beyazsakal'da asi delikanlı fetişi var.
Ona bakarsan Ace bile yardım teklifini geri çevirdi. Beyazsakal öyle şeyleri takmayan kafasının dikine giden bi adam. Sırf kafasının tikine gittiğinden Shanks’a saldıran adam. İzo’nun değil de Ace’in memleketinin başına gelseydi bunlar? Ace’in kayırıldığı resmi olarak gerçek artık.Kardeşim ona ne Izo'nun memleketinden.Izo denizlerde gezerken Kaido bunu kötürüm mü bırakmış da intikam almaya yada hesap sormaya gitsin.Oden bile yardım teklifini geri çevirirken Wano'ya gitmesi olmaz.
Tam bir dinozor sesiydi o. Gençliğinde de o sesi kullanırlarsa fiyasko olur.Ses aktörü belliydi sanki. Zouda konusmustu fblerde
WBnin sevdiği fişek delikanlı zaten. Kendi oğlunu bile ipleyen biri değil, baskalarininkine corekleniyor
Yanlış bilgi. Luffy tanımadığı insanları pek takmaz. Zoro gibi değil.Seride bir adam Luffy. Gerisi fasa fiso.
Ona bakarsan Ace bile yardım teklifini geri çevirdi. Beyazsakal öyle şeyleri takmayan kafasının dikine giden bi adam. Sırf kafasının tikine gittiğinden Shanks’a saldıran adam. İzo’nun değil de Ace’in memleketinin başına gelseydi bunlar? Ace’in kayırıldığı resmi olarak gerçek artık.
Çinli korsandır yüksek ihtimalle.Shiki, Linlin, WB ve Kaido. Beşinci silüet kimindi?
Reisin yaydığı vibe’a bak be.. Hapishanede olmadığımız halde “ooo sabunu yerden alll” diye bağıran siyahi vibe’ına sahip. Ace tam olarak bunu yaptı zaten.