Resmen Onigiri. Sadece 3.kılıç eksik.Abi kestiği sahnede resmen Zoro pozu verdirmiş Oden’e. Zoro’nun Oden’in gayrimeşru evlatlarından biri çıkma ihtimali giderek güçleniyor.
Tedavisi olup olmadığı bilinmiyordu. O hastalık üstünde hiç durulmadı.Tedavisi olmayan hastalığını iyileştirmedi mi bu adam?
İkisi birlikte iyikeştirirler. Bir de Marco gelirse üçü birden hallederler o işi.Tedavisi olup olmadığı bilinmiyordu. O hastalık üstünde hiç durulmadı.
Yani hükümet ülkeyi gözden çıkarmayıp çağrıya karşılık verseydi belki de tedavi bulunurdu.
Gerçi Cora'nın demesine göre iyileştiremeyeceği hastalıkta yok. Chopper'ın da hayali her hastalığı iyileştirecek ilaç yapmakken şuan biraz korktum. Chopper uğruna Law'ı harcamaz umarım.
Aslında isterim. Kapaklarda Chopper-Law işbirliğini kapak isteği de olsa çiziyor. Okuması/izlemesi zevkli olurdu. Marco'da olursa çok güzel olur. Onun da doktorluğunu görmüş oluruz.İkisi birlikte iyikeştirirler. Bir de Marco gelirse üçü birden hallederler o işi.
Saçı bile bandana havası verecek açıdan çizmiş. Ayrıca domuzu kestikten sonra halkın verdiği tepki de Zoro’nun Pica’yı kestiği sahneyi anımsatıyor.Resmen Onigiri. Sadece 3.kılıç eksik.
Benzerlikler var ama ben öyle bir ilişki beklemiyorum.Saçı bile bandana havası verecek açıdan çizmiş. Ayrıca domuzu kestikten sonra halkın verdiği tepki de Zoro’nun Pica’yı kestiği sahneyi anımsatıyor.