Adamı yapardı. Oden beni de götür gittiğin yere derdi.Luffy Oden'i görse gözlerinden yıldız fışkırta fışkırta biat ederdi.
Adamı yapardı. Oden beni de götür gittiğin yere derdi.Luffy Oden'i görse gözlerinden yıldız fışkırta fışkırta biat ederdi.
Shogun oluyor ama daha buna 14 sene var. 32 Yaşında Wano'ya geri döndüğünde Shogun olma isteğiyle dönüyor. 32-37 yaş arasında bir yerde Shogun oluyor. Büyük ihtimal asıl olaylarda bu son 5 senelik dönem içinde gelişecek. Diğer 9 sene Oden'in gelişimi ve tanıtımı.Şundan emin değilim ama Oden shogun olmamıştı bildiğim kadarıyla.
Ölüm yaşı 39 da dedigin gibi son 5 senede olacak Kaido olayları 34 39 yaş arasıShogun oluyor ama daha buna 14 sene var. 32 Yaşında Wano'ya geri döndüğünde Shogun olma isteğiyle dönüyor. 32-37 yaş arasında bir yerde Shogun oluyor. Büyük ihtimal asıl olaylarda bu son 5 senelik dönem içinde gelişecek. Diğer 9 sene Oden'in gelişimi ve tanıtımı.
Luffy hayran olunacak biri değil. Saf salağın teki. Oden ise bambaşka bir etki bırakmış. Roger, WB, Shanks gibi adamların hayranlığını kazanmış. Luffy tip olarak Rogerin karbon kopyası. Roger hayran olduysa Luffy de olur. Ne görse gözünden yıldız çıkan bir adam Luffy. Çoppır gibi Usopp gibi bu bölümdeki Denjiro gibi kolay etkilenen kişilerden biri Luffy. Odeni görse Oden san diye ardında dolanırdı.Adamı yapardı. Oden beni de götür gittiğin yere derdi.
Luffy kolay etkilenir o yüzden Oden'i tayfasına davet ederdi. Zoro'yu adamı yapan Oden'i de madamı yapar.Luffy hayran olunacak biri değil. Saf salağın teki. Oden ise bambaşka bir etki bırakmış. Roger, WB, Shanks gibi adamların hayranlığını kazanmış. Luffy tip olarak Rogerin karbon kopyası. Roger hayran olduysa Luffy de olur. Ne görse gözünden yıldız çıkan bir adam Luffy. Çoppır gibi Usopp gibi bu bölümdeki Denjiro gibi kolay etkilenen kişilerden biri Luffy. Odeni görse Oden san diye ardında dolanırdı.
Yani illa karizmatik insanlara mı hayran olacaksın ? bir insanın yardım severliğine iyiliğine saf ve dürüstlüğüne hayran olmaz mısın ?Luffy hayran olunacak biri değil. Saf salağın teki. Oden ise bambaşka bir etki bırakmış. Roger, WB, Shanks gibi adamların hayranlığını kazanmış. Luffy tip olarak Rogerin karbon kopyası. Roger hayran olduysa Luffy de olur. Ne görse gözünden yıldız çıkan bir adam Luffy. Çoppır gibi Usopp gibi bu bölümdeki Denjiro gibi kolay etkilenen kişilerden biri Luffy. Odeni görse Oden san diye ardında dolanırdı.
Oden, Luffy'nin tanıdığı birinin cesedi üzerinde çorba yapsa, Oden'i o çorbanın içine sokardı.Luffy Oden'i görse gözlerinden yıldız fışkırta fışkırta biat ederdi.
Bana kalırsa Oden de karizmatik değil. Tip olarak çirkin, karakter olarak da çöp. Ama ne hikmetse herkes bu adama hayran. OP evreninde böylesi gidiyor demek ki.Yani illa karizmatik insanlara mı hayran olacaksın ? bir insanın yardım severliğine iyiliğine saf ve dürüstlüğüne hayran olmaz mısın ?
Oden, Luffy'nin tanıdığı birinin cesedi üzerinde çorba yapsa, Oden'i o çorbanın içine sokardı.