Oden giriş olarak gayet güzel işlenmiş. Serseri izlenimi uyandıracak bir karakter olarak giriş yapmasa önceki bazı fb'ler biraz saçma kaçabilirdi. Yine One Piece dünyası yöntemleri farklı ve bu yöntemleri uygularken etrafındakilerin düşüncelerini pek umursamayan bir karakter. Kazuki Sukiyaki'ye sayfalarında anlatılanların ise tam gerçeği yansıtmadığını ileride göreceğizdir. Nitekim bölümün son sayfasında , Kin'emon "Başkentin yıkılmasından sorumlumu tutulacağım!" dediği sırada beyaz domuzu istemesi, bunu doğrular nitelikte. Bunun yanında ülkenin en leş yerlerinden birini, nadide bir yer haline getirttiğini de eski fb'lerden biliyoruz ve bu yakın bir gelecekte göreceğimiz bir şey olacak. Oden gayet kişilikli bir büyüğümüz olup, kimsenin etkisine girdiği için serseriliği bırakmamıştır, zaten serseri olmayıp öyle bir algı yaratan karizma bir abimizdir görüşündeyim.
Ben en çok WB ne zaman gelecek onu merak ediyorum. 39 yıl öncesini (bazı arkadaşlar 41 olduğunu yazmışlar, doğruluğunu bilmiyorum) anlatmaya başlayan bir fb var. 38 yıl önce Tanrı Vadisi olayı gerçekleşti, yani fb başlangıcından 1 sene sonrası. Oden'in WB'ın gemisi ile ilk kez Wano dışına çıktığını da biliyoruz, yani fb'lerde "Tanrı Vadisi Olayı'nın" savaş yaralarını saran bir WB görebilecek miyiz?