Adam ülkenin yarısıyla savaşmış Harem Savaşları koymuşlar olayın adını. Babasına güvendiği için yaptığını sanmıyorum.Oden babasına güvenen züppenin teki olmasa, bir köylü çocuğu olsa bu haltları yedikten sonra hala nefes alamaz. Adamı keserler, kan alırlar kan ama babası seyirci kalıyor olaylara. Nerede ordu nerede devlet. Kendi oğlu yapınca ah vah demekten öteye gidemiyor vasıfsız kral
Oden babasına güvenip benim babam şogun diye etrafta hava atarak gezmiyor ya da sırf babasından kaynaklı bir şeyler elde etmeye çalışmıyor. Yani aile durumunu fırsatçılık adına çirkince kullanmıyor. Buna katılırım.Adam ülkenin yarısıyla savaşmış Harem Savaşları koymuşlar olayın adını. Babasına güvendiği için yaptığını sanmıyorum.
Oden ve Ryuma'dan bağımsız olarak da bu filmler baya iyidir. İzleyin.Oden'i anlamak isteyenlere film tavsiyeleri
Seven Samurai, Rashomon ve muhtemelen yıkılış dönemi de Ran'a benziyordur diye tahmin ediyorum.
Ryuma severlere de Yojimbo ve Sanjuro
He ya bu Momonosuke'nin babası oluyordu değil mi bak onu unuttum Pis herif, oğlunu da sevmezdim zaten!Adam baya baya sapık işte oğlu bile intikam yerine sapıklık peşinde hiç kendinizi avutmayın odenin sapıklığını görmek zorunda değilsiniz oğlunu gördük
Kadının yerini daha doğrusu kadına yer olmayışını anlamak için güzel bir tercih olmuş. Ustaların ustası Mifune ne filmlerde oynamış ya büyük adam. O dönem yaşasanız sizler bile dağa kadın kaldırırdınız.Oden ve Ryuma'dan bağımsız olarak da bu filmler baya iyidir. İzleyin.
Kadının Feodal Japonya'daki yeri ile ilgili olarak Samurai Rebellion'u da ben önereyim.