Aynen.Rosi insan değil ejder. O da benzemiyur
Zaten ben de zar zor buldum o benzerliği.
O yolluya heba olmasın o işçilik.Zaten orada demek istediğim benzerlik değil. Yok benzerlik. Aynı kaliteyi, aynı ince işçiliği istiyorum
Aynen.Rosi insan değil ejder. O da benzemiyur
O yolluya heba olmasın o işçilik.Zaten orada demek istediğim benzerlik değil. Yok benzerlik. Aynı kaliteyi, aynı ince işçiliği istiyorum
EtkilendimKaç kilosun? Cevaba göre 3 kılıç kuşanayım.
Tabiki ama doğru söyle sende böyle tutulmak-taşınmak isterdinSanji fanları Zoro'nun mükemmelliği karşısında ne diyeceğini bilemedi.
Law dediğimiz adam denk getirirse Luffy'e de tek atar. Kinemon çok değerli bir karakter. Her geçen sayı devleşiyor. Diğer samuraylar hep ondan güçlü fakat adam devleştikçe devleşiyor. Gücü falan salla Kinemon acayip iyi yazılmış bir karaker. Özellikle eskiden sarı saçlı, serseri ve kabadayı olması falan Kinemon'u iyice arşa çıkardı.Bu Law’ın yoldan geçerken tek attığı Kinemon neden bu kadar değerlendi.
Yollu falan Oden fanlarını üzüyorsun.O yolluya heba olmasın o işçilik.
Reis sadece güç açısından bakma Kinemon aşırı derecede kaliteli bir karakter. Wano’da onun gibisi yok.Bu Law’ın yoldan geçerken tek attığı Kinemon neden bu kadar değerlendi.
Elalemin karısını kızını kaçıran adama ne diyecektim?Yollu falan Oden fanlarını üzüyorsun.
Belki hobi olarak kaçırıyordur? Bak doğru yolu bulmuş milletin hanımına kadınına salça olmamak için geçmişten eş getirtmiş daha ne yapsın?Elalemin karısını kızını kaçıran adama ne diyecektim?
Zaten meslek olarak kaçırıyor olsa şey derdik...Belki hobi olarak kaçırıyordur? Bak doğru yolu bulmuş milletin hanımına kadınına salça olmamak için geçmişten eş getirtmiş daha ne yapsın?
Pezevenk mi?Zaten meslek olarak kaçırıyor olsa şey derdik...
P...
Yok. Menajer menajer.