Bende o konu hakkında bişiler düşünüyordum da aklımda ki soru çocuklar nasıl oldu ?
Bende o konu hakkında bişiler düşünüyordum da aklımda ki soru çocuklar nasıl oldu ?
Kılıçla kesip atmadıysa neden olmasın?Bende o konu hakkında bişiler düşünüyordum da aklımda ki soru çocuklar nasıl oldu ?
Sunnye bişi olma ihtimali %0.01 falan. Boşuna mı adam ağacından yaptılar gemiyi. 2 keko sıktı diye parçalanacak değil. Linline dayanmış gemi bu.Konu açıp açmamak arasında kaldım,neyse uzatmadan aklımı kurcalayan konuya gireyim.
Eğer gerçekten'de Sunny yok edildiyse acaba,antik silah olan Plüton Gemisi'ni Franky inşaa eder mi? veya Plüton'un taslaklarından yararlanarak farklı bir gemide kullanabilir mi ?
Sunny'ye bir şey olması demek, Franky'nin hayali öldü demek. Sanmıyorum öyle bir şey olacağını. Özellikle Roger'in gemisi ile aynı ağaçtan yapıldığı söylendi.Konu açıp açmamak arasında kaldım,neyse uzatmadan aklımı kurcalayan konuya gireyim.
Eğer gerçekten'de Sunny yok edildiyse acaba,antik silah olan Plüton Gemisi'ni Franky inşaa eder mi? veya Plüton'un taslaklarından yararlanarak farklı bir gemide kullanabilir mi ?