Çıkarsa benim hoşuma gider.Sanji vol2 çıkarsa ne gülerim yalnız.........
Çıkarsa benim hoşuma gider.Sanji vol2 çıkarsa ne gülerim yalnız.........
Benim de hoşuma gider^^Çıkarsa benim hoşuma gider.
Kılıç ustaları sapık olamaz mı niye Zorolarına gitsinBenim de hoşuma gider^^
Bazı Oden-severlerin pek hoşuna gitmeyecek ama sadjfaşlksdfj
Sanji bağlantısı tetiklenme için yeterli ya kdljfşasfda Yoksa lolisever bir Deiku var seride.....Kılıç ustaları sapık olamaz mı niye Zorolarına gitsin
Reyizin kalitesine yaklaşamaz bence Oden.Sanji bağlantısı tetiklenme için yeterli ya kdljfşasfda Yoksa lolisever bir Deiku var seride.....
Ad*mı kazanda kaynatmışlar. Çok fazla seçeneği olduğunu zannetmiyorum. Hem Toki'nin kararı değil miydi o?Reyizin kalitesine yaklaşamaz bence Oden.
En nihayetinde kendi öz kızını yanan sarayda bir başına bırakmış kendisi.
Kazanda mı kaynatmışlar?Ad*mı kazanda kaynatmışlar. Çok fazla seçeneği olduğunu zannetmiyorum. Hem Toki'nin kararı değil miydi o?
Aklımda hep Oden çorbası olarak kaldı...........Kazanda mı kaynatmışlar?
Momonosuke'yi yanında 4 kınla geleceğe göndermek ve Hiyori'yi Wano'da bir başına bırakmak planın bir parçasıydı. Sebeplerini falan anlattı hatta Hiyori. Bir anda verilmiş bir karar gibi gelmiyor bu yüzden bu durum.
Toki'nin tek başına aldığı bir karar gibi de görünmüyor bana yine aynı nedenle.
Tabi acil bir durum içinde yapılmış bir plan bu. "Günlerce iştişare etmiştirler falan demiyorum" ben de. Sadece bu planın konuşulup, tartışıldığını ve değerlendirdiğini düşünüyorum az da olsa.Aklımda hep Oden çorbası olarak kaldı...........
Oroçi ve Kaido bir anda bunların tepesine bindiği için ani kararlar verilmiş olabilir. Ki Oroçi baya planlı programlı biri gibi resmedildi şimdiye kadar. Tabi Oden'in de kararda etkisi olabilir. Her şey bir anda cereyan etmiş gibi bir hava sezdim şahsen.