Öyle şey olur mu ya Res bizi biliyorsun kimse bizim delikanlılığımız sorgulayamaz
Wano'yu yok ediyor işte yavaş yavaş kesip, daha nesini göreceğiz. Sanji bu arc şimdiye kadar oldukça iyiydi bence. Tayfanın geri kalanı hakkında ise ne desem bilemiyorum. Arc daha uzun, bakalım.
Vallahi sorunlarin kaynağı aynı. Seri çok luffy merkezli ilerlediği için tayfanin geri kalani yerinde sayiyor gibi gözüküyor. Wanoda bu durumun düzelmesini temenni ediyoruz hepimiz. Sanjiyi savunmamın sebebi biraz fazla eleştirilmesi. Yoksa o puddinge çiçek topladığı bölümden beri ben de çok soğudum sanji'den.Mantıklı. Şunu demek istedim herkes gibi bende tayfa ve amiral vs'si ileride bekliyorum ve nasıl luffy vs akainu ihtimali varsa sanji vs kizaru , zoro vs fuji bekleniyor. Demek istediğim bende sanji ve zoro aynı güçtedir diye düşünüyorum ama oda biraz geride tutuyor gibi geldi. Bu arc sanırsam netleşir belki bu durum.
İşte bu durumda tamamen itaat etmiş olmuyor reis.Bence etti ve Zoronun saldıracağını anlayıp kendisi önden atıldı
Oluyor oluyor. Enma diyor ki sanjiye sen kim köpek ne koşuyon alırım aklını önce beni geçİşte bu durumda tamamen itaat etmiş olmuyor reis.
Ne desem bir şey bulacaksın, değil mi?Oluyor oluyor. Enma diyor ki sanjiye sen kim köpek ne koşuyon alırım aklını önce beni geç