Bir günde dağılmışlar ne olduysa. Bölüm güzel gerçekten. Özellikle ikinci çift sayfa harika. İkonik mi denirdi neyse işte ondan.
Yeşil saçlı derken Zoro yu mu kastettin. Konudan uzaklaştım da.Millet Oden’e kafaya takmış. İşte Roger tayfasının Nico Robin’i gibi bir şey adam. Çok önemli değil. O kadar değerli bir şahıs olsa kılıcı yeşil saçlı bir denyoya taktim etmezlerdi.
Gerçi tek yeşil saçlı denyo Zoro değil. Haklısın uzaklaşmakta. Barto’yu unuttum ha onlar gelmeyecek mi savaşa? 8000 adam ne güne duruyor?Yeşil saçlı derken Zoro yu mu kastettin. Konudan uzaklaştım da.
Hasır kafa yok demi bölümde.?Bir günde dağılmışlar ne olduysa. Bölüm güzel gerçekten. Özellikle ikinci çift sayfa harika. İkonik mi denirdi neyse işte ondan.
Hepsi kayıp. Kinemon kimseye ulaşamıyor.Hasır kafa yok demi bölümde.?
Umarım bir savaşin icindedirler yoksa kinemon'un irtibat kuramaması icin ya yakalanmış olmaları gerek yada den deni kaybettiler.Hepsi kayıp. Kinemon kimseye ulaşamıyor.
7 kişi kalmışlar şu an sadece.Umarım bir savaşin icindedirler yoksa kinemon'un irtibat kuramaması icin ya yakalanmış olmaları gerek yada den deni kaybettiler.
Bence o kadar haki salarsa G-4e girmeye hakisi kalmayabilir. Şu an haki cok değerli çöpler aradan haki kullanmadan çıkarilmali40 bin düşman çok değil kelle karakterleri saymazsak luffy 40 bini tek bakışıyla bayıltır
Balık adam adasında 50 bin kişiyi saf dışı bırakmıştı diye hatırlıyorum