Ben bilirim.Göreceli. Belki de sen yanlış anladın. Ben doğrusunu anladım. Bilemeyiz.
Ben bilirim.Göreceli. Belki de sen yanlış anladın. Ben doğrusunu anladım. Bilemeyiz.
Ben niye bilemiyorum?Ben bilirim.
Onu da sen bilirsin.Ben niye bilemiyorum?
Böyle insanları terslemeye çalışarak ne elde ediyorsunuz bilmiyorum. Ciddi yorum yapmamak gerek bu foruma.Onu da sen bilirsin.
Kaido için zaten çıraktı deniliyor. Yani her ne kadar doğuştan hayvani bir gücü varmış gibi dursa da sonuçta bir çırak. Onunla birlikte Big Mom'ı da Kaido'nun yanına iliştirip , o zamanki halleri ile şimdiki halleri arasında büyük fark demesi ister istemez bireysel güçlerine vurgu yaptıklarını düşünmeme sebep oluyor.Kiyaslanamaz kelimesini niye bireysel guc olarak dusunuyorsunuz adamlarin suanda ordulari var.
Onu dedik zaten olum Garp'ın Roger'ın sirk maymunu olduğu teori rezillik tabi. Siz kim köpeksiniz de kimi izleyip alkış tutuyorsunuz ******* derler ortamdaki korsanlaraKesin durmamak iyi olur ama sahnenin o havayı verdiği de açık. Sıkıntı olan o sahneden 2 vs 1 çıkarabilmek. Tabiki saydığın gibi bir ihtimal de olabilir. Ama 2vs1 o görsele göre çok küçük minnacık bir ihtimal gibi dururken kesinmiş gibi onun üzerinden yorum yapmak da anca Garp ve Roger haterlarının yapacağı bir iş.
He tamam, Garp ve Roger, Rocks korsanlar grubunu komple yok etti, WBnin kafasını kirdılar, BM ve Kaidonun içinden geçtiler, sonra hepsi öldü diye orta yerde bıraktılar, şimdi oldu.WB izledi sonrada kaçtı diyolar. Kaido ve Big Mom neyse de WB la bu.
Roger ve Garp'ı gördüler diye kaçtılar ve Kaptanlar'ını ulu orta bıraktılar daha komik duruyor.He tamam, Garp ve Roger, Rocks korsanlar grubunu komple yok etti, WBnin kafasını kirdılar, BM ve Kaidonun içinden geçtiler, sonra hepsi öldü diye orta yerde bıraktılar, şimdi oldu.
Bizim altıncı hissimiz yok çünkü xDBen niye bilemiyorum?
Xebek, geri çekilin onlarla baş edemezsiniz demiş olabilir. Luffynin tayfaya kaçın demesi, BMnin Katakuriye sen kimsin çekmesi, WBnin çocuklarını gelece bırakıp burda öleceğim demesi hala hafızamizda taze duruyor.Roger ve Garp'ı gördüler diye kaçtılar ve Kaptanlar'ını ulu orta bıraktılar daha komik duruyor.