Rogerın tayfada iki tane kral var. Wbye de morali bozulmasın diye Roger’dan sonraki kral demişler.Rey yonkou seviyesidir çok net. Adama boşuna kral diye isim takmamışlar.
Rogerın tayfada iki tane kral var. Wbye de morali bozulmasın diye Roger’dan sonraki kral demişler.Rey yonkou seviyesidir çok net. Adama boşuna kral diye isim takmamışlar.
Desteğe ihtiyacın olur mu diye bakıyorum da bazen, maşallahın var üstad. Wb, Bb korsanları görmüş Akainu gibi, Phantom Lancer gibi, Darius gibi tek kişilik ordusun. One Man Army diyorum sanaYazdığım üç kelimenin ikisi fazla olmuş lan aslında diye hüzünlenirken moral destek senden geldi :d
Yakın güçte olabilir ama zirvedeki güçlerle eşit olamaz. Kalburüstü bir adam olduğu belli zaten. Ama şimdi Kaido ile Big Mom'un birleşmesi nasıl bir korku yaşatıyor insanlara, Roger'i ve WB'i geçeceğini söylüyorlar. Rayleigh tek başına Roger'in yanındaydı zaten ama böyle bir etki yaratabilmiş midir?Neden olmasın? Gayet düşünülebilir bir durum
Bir şeyleri açıklamam gerektiğini bilmiyordum ya. Benim hatam.Anlıyorum, çok güzel açıkladın
PL'den sonra D*rius hiç hoş olmadı yalnız reiz..........Desteğe ihtiyacın olur mu diye bakıyorum da bazen, maşallahın var üstad. Wb, Bb korsanları görmüş Akainu gibi, Phantom Lancer gibi, Darius gibi tek kişilik ordusun. One Man Army diyorum sana
Adama Kara Kral demişler, WB MF'yi basarken başka bir efsaneye bulaşmayalım diyorlar, bence gayet aynı seviyenin adamları gibi bahsediliyor ikisinden de. Eskiden bi' geyik vardı, bi tayfada birden çok Yonko/yonko potansiyelli insan olamaz diye, Rocks sağ olsun onu da yok etti.Yakın güçte olabilir ama zirvedeki güçlerle eşit olamaz. Kalburüstü bir adam olduğu belli zaten. Ama şimdi Kaido ile Big Mom'un birleşmesi nasıl bir korku yaşatıyor insanlara, Roger'i ve WB'i geçeceğini söylüyorlar. Rayleigh tek başına Roger'in yanındaydı zaten ama böyle bir etki yaratabilmiş midir?
Forumun amacı o, tartışırsın, kendini açıklarsın üstüne karşı tarafı dinlersin falan, güzel şeyler bunlar. Özellikle bir grup insana laf attıktan sonra böyle davranmak bi' komik duruyor :dBir şeyleri açıklamam gerektiğini bilmiyordum ya. Benim hatam.
Kıymeti bilinmiyor babanın.Hey gidi Beyazsakal. 1000 bölüm oldu daha senin gibisini göremedik
Dedigin gibi rocks yok etti bu olayi. Ayrica Roger"den Shanks, WB"den karasakal cikti.Adama Kara Kral demişler, WB MF'yi basarken başka bir efsaneye bulaşmayalım diyorlar, bence gayet aynı seviyenin adamları gibi bahsediliyor ikisinden de. Eskiden bi' geyik vardı, bi tayfada birden çok Yonko/yonko potansiyelli insan olamaz diye, Rocks sağ olsun onu da yok etti.
Zoro haterlarının göresi gelmiyor genellikle, Rayleigh ile Zoro'yu bağdaştırdıklarından. Halbuki tayfada Rayleigh'e en çok benzeyen kişi Sanji.Dedigin gibi rocks yok etti bu olayi. Ayrica Roger"den Shanks, WB"den karasakal cikti.
Bende Reyin yonko gucunde oldugunu dusunuyorum saglam zamaninda. Bosuna kara kral dememisler.
Zoro"yu yonko gucunde gormek istemedikleri icin rey gibileri asagi cekiyorlar.Zoro haterlarının göresi gelmiyor genellikle, Rayleigh ile Zoro'yu bağdaştırdıklarından. Halbuki tayfada Rayleigh'e en çok benzeyen kişi Sanji.