Kanjuroya hain diyoruz da adam hep ağladı üzüldü ya ... bilemiyorum
Doğru diyorsun hemen aldanıyorum
Hain iyi saklanabildiği için hain olacak zaten. Kanjuro uygun bir konumda. Hain kişisi varsa yeni hain olmadı, büyük ihtimal Oden'e de direkt ihanet etmişti. Hainin Toki'nin sözüne inanıp da 20 yıl kendini kamufle etmesi bana mantıklı gelmiyor, kesinlikle ödülünün tadını çıkarırdı 20 yıla. Zamanda atlayanlardan birinin veya şu ana kadar görmediğimiz Denjiro'nun hain olması muhtemel. Zaman atlaması yapmayan Kınlardan pek şüphe etmiyorum ben. Ayrıca Kınlardan hepsinin ne kadar geç tanıtılsa bile Kanjuro'dan daha çok derinleştirildiği de gözlerden kaçmıyor pek. Ya mangaka feci derecede yem atıyor(bence bu) ya da hain bayağı Kanjuro. Her neyse masumluluğu kanıtlanana kadar şüpheli diyelim.Doğru diyorsun hemen aldanıyorum
İki yonkou'nun ineceğini sanmıyorum. İnerse (ki nasıl yeneceklerse) kaido sadece iner sanırsam. Dövüş sırasında g5 beklemiyorum ama uyanış gelebilir luffy'den.Bu grubu kimse yenemez.Çok absürt birşey olacak.
Bu kısım beni üzdü.Hain iyi saklanabildiği için hain olacak zaten. Kanjuro uygun bir konumda. Hain kişisi varsa yeni hain olmadı, büyük ihtimal Oden'e de direkt ihanet etmişti. Hainin Toki'nin sözüne inanıp da 20 yıl kendini kamufle etmesi bana mantıklı gelmiyor, kesinlikle ödülünün tadını çıkarırdı 20 yıla. Zamanda atlayanlardan birinin veya şu ana kadar görmediğimiz Denjiro'nun hain olması muhtemel. Zaman atlaması yapmayan Kınlardan pek şüphe etmiyorum ben. Ayrıca Kınlardan hepsinin ne kadar geç tanıtılsa bile Kanjuro'dan daha çok derinleştirildiği de gözlerden kaçmıyor pek. Ya mangaka feci derecede yem atıyor(bence bu) ya da hain bayağı Kanjuro. Her neyse masumluluğu kanıtlanana kadar şüpheli diyelim.
Suçu kanıtlanana kadar masumdur sözüne atıf yaptım. Suçlu bulunana, sızdıran belli olana kadar herkes şüpheli değil midir zaten? Sadece olasılıkları düşüktür bazılarının. Suçlamadık adamı, ben bizzat adamı yem olarak atıyor dedim ya.Bu kısım beni üzdü.