Ahahah Doffy Fujitora'yı alır ama dimi reyizAynen Akainu üstü moruk. Zaten amiral seviyesi idi bi de üstüne meyve yedi. Abooo korsan kral. Filo amirali
Daha bunun yarına kadar sürdüğünü düşünBu kadar yardırmamışızdır. Vermeye gerek yok.
Ahahah Doffy Fujitora'yı alır ama dimi reyizAynen Akainu üstü moruk. Zaten amiral seviyesi idi bi de üstüne meyve yedi. Abooo korsan kral. Filo amirali
Daha bunun yarına kadar sürdüğünü düşünBu kadar yardırmamışızdır. Vermeye gerek yok.
Roger ve Garp Rox tayfasını dağıtmış, silmişler.Roger ve Garp mı tokatlamış bu Rox'ı anlayamadım?
Konu ne zaman Zoro'ya gelecek diye düşünüyorum.Ahahah Doffy Fujitora'yı alır ama dimi reyiz
Daha bunun yarına kadar sürdüğünü düşün
Garp adamdır diye boşuna demiyoruz Roger daha da adamdır. En adamsa Luffy reyizdir. Helal olsun aslanlarımaRoger ve Garp Rox tayfasını dağıtmış, silmişler.
Sabo ise yapan Sabo alır DofuAhahah Doffy Fujitora'yı alır ama dimi reyiz
Olm bu bölümde neden Zoro konuşalım en fazla 10 dk önce konuştuğumuz gibi abi aynı Shanks yaa falan deriz Ne bileyim Rox kılıç kullanıyor, Zoro seri sonu KK falan diyelim kapansın konu :d Zoro'ya gelene kadar neler var.Konu ne zaman Zoro'ya gelecek diye düşünüyorum.
Hiçbi fikrim yok, ben olacakları yazıyorum Akainu olsa böyle mi olurdu abi yaaaaaaaaaaaSabo ise yapan Sabo alır Dofu