Pardon doğru 4lüydü bunların sistemiBöyle oluyor zaten fakat 億 kanjisi milyar demek değil, yüz milyon demek, 40 ile birleşince milyara dönüşüyor.
Pardon doğru 4lüydü bunların sistemiBöyle oluyor zaten fakat 億 kanjisi milyar demek değil, yüz milyon demek, 40 ile birleşince milyara dönüşüyor.
Shanks kadar yakışıklı, Bigmom gibi kılıç kullanıcısı, Wb gibi bandana kullanıcısı, Kaidou gibi sinirli. Herif resmen Yonkouyum ben diye bağırıyor yav.
Ağzı kapalı olsa aynı he .
Yooooooo olamaz. Bunu Shanks'a nasıl yapar? Oda, kulağın çınlasın seni anıyorum şu anda...!
Böyle oluyor zaten fakat 億 kanjisi milyar demek değil, yüz milyon demek, 40 ile birleşince milyara dönüşüyor.
E tamam bakalım Katakuri'nin sayfası bu. 10億5700万 demiş, yani benim kurduğum hesaba göre 1,057,000,000 olacak wikiye bakıyorum aynısı yazıyor ahhahaha
AhahhahhahaShanks kadar yakışıklı, Bigmom gibi kılıç kullanıcısı, Wb gibi bandana kullanıcısı, Kaidou gibi sinirli. Herif resmen Yonkouyum ben diye bağırıyor yav.
Katakuri'ninkini 570 diye okudum 5700'müş meğerse!Reis ne alaka ya Küsürat var diye 4 milyarlık kısmı neden görmezden geliyorsun? Katakuriyle karşılaştırınca zaten 4.048.900.000 çıkması şart zaten. Düzgün bak derim. :d
Insallah odur. Spoda ismi geçti lakin yazmıyor Sengoku yerindeDik saçlı Shiki değil mi? Cool guy