Seni şu an keyifle izliyorum.Wb daha büyük korsan demedik zaten daha güçlü dedik çaktın
Seni şu an keyifle izliyorum.Wb daha büyük korsan demedik zaten daha güçlü dedik çaktın
Roger dogi mi oldu şimdi?Şimdi ilk Shicibukai Roger diyebilir miyiz? Daha doğrusu önünü açmış gibi.
Ben gelen bilgilerden gayet memnunum, ama senin hayal dünyanda yaşadıklarına dair bir tahminim yok sonuçta daha dün benim Wbde kaptan yok dediğimi falan düşünürdunSeni şu an keyifle izliyorum.
Dogi mi oldu pusi mi oldu bilemem. :/ Detaylıca bir açıklasın hele. Öncesinde rahatlıkla önüne gelene köpek diyenlerin fikrini merak etmiyor değilim. XDRoger dogi mi oldu şimdi?
Nereden nereye, görüyorsunuz kimler kimlerle bir araya geliyor hahahaDogi mi oldu pusi mi oldu bilemem. :/ Detaylıca bir açıklasın hele. Öncesinde rahatlıkla önüne gelene köpek diyenlerin fikrini merak etmiyor değilim. XD
HahahahaNereden nereye görüyorsunuz kimler kimlerle bir araya geliyor hahaha
Adamın ses aklıma geldi ya.
Irz düşmanı gene nereye bakıyorHahahaha
Bu arada Shanks baya karizma çıkmış.
Fena algı kasmaya başladın bu sıralar acaba niye?Ben gelen bilgilerden gayet memnunum, ama senin hayal dünyanda yaşadıklarına dair bir tahminim yok sonuçta daha dün benim Wbde kaptan yok dediğimi falan düşünürdun
Wb bu savaştaki herkes tarafından en güçlü olarak görülüyordu. Sadece Roger hariç onunla arasındaki dövüşte yakında öğrenilir sonra kelime oyunları başlar