puhhahahağsofıhabıf
da ayrı başkan ama olsun bu kutlu günde bunlara takılacak değiliz xdMihawk'da rox'un miçosuymuş.
ben de ne zaman mihawk konuşulsa böyle oluyorum, hak veriyorum yani.
Sengoku varsa bile Garp gibi bir rol oynamamıştır. Adama kahraman denilmesinin sebebi Rox sonuçta.Umarım Sengoku, Rayleigh ve Z de vardır Roger ve Garp'ın yanında.
Vivre kartlarında Z Black Arm unvanını Rox'un dağıldığı yıllarda alıyordu.Sengoku varsa bile Garp gibi bir rol oynamamıştır. Adama kahraman denilmesinin sebebi Rox sonuçta.
Z filler değil mi ya :/Vivre kartlarında Z Black Arm unvanını Rox'un dağıldığı yıllarda alıyordu.
Sengoku, Rayleigh, Z, Roger, Garp vs Whitebeard, Shiki, Kaido, BM, Rox
Olsa süper olur.
Kendi kendine anlam üretme len xDShiki'nin WB'ye Roger gitti çağ artık senin lafı da daha bir anlamli oldu.
Rox D, Mihowk'ın tayfasında miçoymuş, sağlam yerlerden onaylattım elinde de kılıç varmışMihawk kimin tayfasındaymış başkan sen bilirsin? Shichibukai önceden aynı tayfadan mıymış xD
Rox döneminde Roger'ın çaylak bir korsan olduğu biliniyor. Bu olayın hemen ardından tayfasını kurmuş olabilir. Yine de Rox'un tam olarak ne zaman aktif olduğunu öğrenmemiz gerekiyor. Çünkü 40 yıldan daha uzun süre önce deniyor. 45 yıl desek, Roger o zamanlar 30 yaş civarında oluyor. Roger'ın Denizci olması, çocuğunu neden Garp'a emanet ettiğini de gösterir.
Shanks hep en yüksek en güç bela diye düşünüldü. Güç olarak belki yine öyle olabilir lakin ödülünün daha düşük olabileceğini forumları takip ettiğim kadarıyla kimse beklemiyordu
Aynen tek Rox zirve halindedir bence.Z filler değil mi ya :/
Bu arada o zamanlar güçlerinin nasıl olduğunu da düşünmek lazım. Şu anda Luffy Kizaru ile ittifak yapıp Kaido'yu yendi diyelim mesela. O olay da bunun gibi muhtemelen. Hem Garp hem de Roger zirve dönemlerinde olmamış olabilir. Keza WB, Kaido ve BM de.
Teach'in hala bireysel olarak güçlü olduğunu düşünmüyorum şu anlık.:/Haki önemli tabi. BM nin meyveside çok etkili. Ama genel olarak bakınca tayfa olarak bakınca bm tayfası güçlü bireysel olarak da teach bmden güçlü bence.