Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 957 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabo güzel silkelemiş Fuji babayı, kolu da mı bandajlı ne:sapkali:

Teach ile Rocks bağlantısını merak ettim baya, bakalım ileride görürüz.

Teach'in hayranı olduğu biri çıkabilir veya sülalesinden biri. Gerçi bu D.'ler isimleri itibari ile ayrı aileler. Hazinesini mi buldu veya yami yami yeme fikrine bu eleman sayesinde mi girişti göreceğiz.

Roger'da da meyve yok desek, Rocks'da da yami yami no mi varsa olabilir bu fikir. Sonra Teach bu meyveyi araştırınca, ikinci meyve yeme olayını görmüştür.

Belki final bölümünde bu sayıya ulaşılır. Muhtemelen Luffy ile Karasakal arasındaki savaş Robin yüzünden patlak verecek. Baksanıza Roger ve WB de bu olay olmuş.

Sabo güzel silkelemiş Fuji babayı, kolu da mı bandajlı ne:sapkali:

Teach ile Rocks bağlantısını merak ettim baya, bakalım ileride görürüz.

Teach'in hayranı olduğu biri çıkabilir veya sülalesinden biri. Gerçi bu D.'ler isimleri itibari ile ayrı aileler. Hazinesini mi buldu veya yami yami yeme fikrine bu eleman sayesinde mi girişti göreceğiz.

Roger'da da meyve yok desek, Rocks'da da yami yami no mi varsa olabilir bu fikir. Sonra Teach bu meyveyi araştırınca, ikinci meyve yeme olayını görmüştür.
Teach 40 yaşında bu olaylarda 40 sene önce olmuş bence bağlantı çımaz.

İlk tanıttıklarında da oluşum denmişti değil mi? Tayfa demediler sanki.
Aynen öyle. Diyor ki Roger'dan önce onların çağıydı. Roger'ı kaptan olarak tek sayarken diğerine onlar demiş. Roger'dan önce Rox'ın çağıydı diyebilirdi ya da Roger korsanlarından önce onların çağıydı da diyebilirdi.
Haftaya wano başlar mı.?
Orayı da özledim. Bence başlar. Başlamalı. Orasıda merakta bıraktı.

Sabah çıkacak çeviri için şimdiden kusura bakmayın. Birkaç balonun çevirisi yoktu, boş kaldı öyle. İngilizcesi'nden bakarsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık