Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 957 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanlar Kralı dediğin Rocks'ın kaptanı gibi olur. Adamın emrine aldığı karakterleri hatırladıkça şaşırıyorum.

Garp ile beraber girmemiş mi Rox'a?
Kaldı ki Shanks'ı geçecem diye çıktığı yola Roger'ı geçecek diye beklerken Rox'ı geçsin diye umuyoruz. ( Tayfa olarak ) :D
KK'lıktan epey önceki meseleler bunlar yalnız. :/ O dövüşte bu adamın zirve gücünde olduğunu kim iddia edebilir ki? Keza WB de orada. Yaşarken en güçlü olan WB'den bile net güçlü birisinin olma ihtimali ters geliyor bana.

KK'lıktan epey önceki meseleler bunlar yalnız. :/ O dövüşte bu adamın zirve gücünde olduğunu kim iddia edebilir ki? Keza WB de orada. Yaşarken en güçlü olan WB'den bile net güçlü birisinin olma ihtimali ters geliyor bana.
Yahu bu üçlü yonko komutanı ayarı falanlar 38 yıl önce.Sengoku söylemlerinden ve üçlü lakabından anladığım bu henüz gelişiyorlar işte.Herkes ana karakter değil.Sonra alıp başını gidiyor hepsi seviye olarak.

Güç dengesini çok sarsar bu durum. Yaşları da oturmuş bizimkilerin. Sayıca eksik olmaları anca kurtarır bu durumu o zaman. Sengoku ve Rayleigh'i katarsak; 4 vs 7 yapmaları falan lazım. Kaido çaylak, Linlin prime değil falan dersek anca oturuyor güç dengesi.

Şuan yonkou tayfası olarak herhalde en güçlü tayfa Shanks de galiba... Bu arada Garp keşke o gün Sakazukyi alsaydı aşağı...

Roger kutsal ederler için dövüşüyor sanırım. Shanks de ihtiyar heyeti ile görüşüyordu. Buradan bir bağlantı çıkar mı acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık