Shiki ile olan savaşı gösterdi oda hatta roger hava değişikliğinden dolayı kaçmıştı? Ben mi yanlış hatırlıyorumKim demiş rakip diye? Adam vurmuş geçmiş ,yargı dağıtmış.
Shiki ile olan savaşı gösterdi oda hatta roger hava değişikliğinden dolayı kaçmıştı? Ben mi yanlış hatırlıyorumKim demiş rakip diye? Adam vurmuş geçmiş ,yargı dağıtmış.
Sanmıyorum bir de meyve olursa Oda hiç çizmez bu vsyi. Bari meyvesiz olsun da yalandan bir iki panel görelim.Orası öyle. Meyvesi falan var mı varsa ne bayağı merak ettim bu arkadaşı.
Nereye dağıtmış en güçlü ünvanı bile Wb deKim demiş rakip diye? Adam vurmuş geçmiş ,yargı dağıtmış.
Rox bir oluşum olarak kalsaydı daha güzel olurdu bir şahıstansaDemek ki 1v1'de indirmemiş. Veya Newgate'in fbsinde hazineyi tek başına alması falan derken kaptanından daha güçlü.
Ne olduğu bilinmiyor. Hava değişmiş , Shiki'nin mürettebat batmış, Shiki'nin kafaya dümen geçmişti.Shiki ile olan savaşı gösterdi oda hatta roger hava değişikliğinden dolayı kaçmıştı? Ben mi yanlış hatırlıyorum
İlkin öyle sanıyorduk güzeldi de. Ben şimdi Rox'un nerelere hakim olduğunu, neyi bildiğini merak ediyorum.Rox bir oluşum olarak kalsaydı daha güzel olurdu bir şahıstansa
Havanın değişmesi insana Dragon mu acaba dedirtiyor.Ne olduğu bilinmiyor. Hava değişmiş , Shiki'nin mürettebat batmış, Shiki'nin kafaya dümen geçmişti.
H.haki olur ya muhtemelen. Seri sonları Roger hype başlayacak.Havanın değişmesi insana Dragon mu acaba dedirtiyor.