Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 957 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ödüllere bakarsak Roger gözümüzde fazla büyütmüşüz diye de hissetmiyor değilim.
Bana kalırsa seri sonu Teach bile geçecek bu adamı.Ödülü 9 milyar olur Luffy de onu yener.
Saçma olacak ama bence.Manga yapıyorsan yeni nesil işini abartma kardeşim sanki teknolojiymiş gibi davranıyor robot mangası olsa anlarım.
Saka Maka o isler belli olmaz. Im sama diye biri de var. Gaipten birileri çıkabiliyor ne olur bilinmez. Rox'ın da gücünü bilmiyoruz ama herhalde serinin uc zirvesi Roger-WB-Garp olayı değişecek gibi duruyor.

Aynı şey değil mi Alpa’cığım. Luffy ve Zoro akacak :D

Zoro rezilliği derken? Bir yaşıma daha girdim :D
Bu sayı Zoro'ya laf atacak malzeme bulamadık içimizde kalmasın demiştir. :D

Saka Maka o isler belli olmaz. Im sama diye biri de var. Gaipten birileri çıkabiliyor ne olur bilinmez. Rox'ın da gücünü bilmiyoruz ama herhalde serinin uc zirvesi Roger-WB-Garp olayı değişecek gibi duruyor.
Im-sama zaten yenilmez çıkacaktır ona eminim gibi.Kata'ya yenilmez diye düşünen Luffy bu kez yanılmamışım diyecek.

Ben one piece’in her ne kadar shounen manga olsada o kalıpta gitmeyeceğini düşünüyordum ama gidişat o yönde olacak galiba.
Misal naruto, hashirama shinobi atası-tanrısı dendi ama naruto onu 10 a katladı. Malesef one piece te aynı yolun yolcusu
Bana da öyle geliyor malesef.

Son düzenleme:
Beyazbıyık eskilerden az kaldı derken Roger, Garp, Sengoku'yu anmıştı.
Beyazbıyık Kaido ve BM'yi hala çocuk görüyor galiba.
Yaşları da az değil.
Belki sevmiyordur o ikisini.
Saygı duymuyordur.
O zamanlar karakterleri tasarlamamıştı bile. Garp yonkoulardan ilk bahsettiğinde gördüğümüz siluetleri hatırla. :D Oda Shiki'den de bahsettirmeyi düşünüyormuş ama sonra vazgeçmiş.

• A fan noticed Shiki being mentioned in the manga and asked Oda if the character was one and the same with the character in the movie. Oda confirmed that the two characters were one and the same, and explained more about him. Originally, Oda wanted to have Shiki be mentioned during the meeting between Shanks and Whitebeard. He however held back because he thought it might be too much info for readers and confuse them. At that time, he did not know that the story about the pirate who caused havoc during Roger's time would be made into a movie.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 23)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık