Bir ayı otoko olamaz ya da arı.Ne demeye çalıştığını tam anlamadım galiba sen şimdi Otokodan nereye varmayı amaçlıyordun ?
Kaido gündem dışı yoksa mom mı ? Yoksa Garp mı otoko değil ?
Bir ayı otoko olamaz ya da arı.Ne demeye çalıştığını tam anlamadım galiba sen şimdi Otokodan nereye varmayı amaçlıyordun ?
Kaido gündem dışı yoksa mom mı ? Yoksa Garp mı otoko değil ?
Kim yapmıyor ki? Dediğim gibi birileriyle birlik olmayan, altına girmeyen vs. bir Ryuma kaldı herhalde bildiğimiz. En iyi ihtimalle tayfaları var. Normal yani, gücün yetmiyorsa yardım alırsın.Yalnız Luffy tam Roger olmuş ya.Baksana bosslara ikişer kişi dalmalar falan Birini yenemiceksen hoop sana müttefik
Öncesinde de yok. Rekor bu.Uye oldugumdan beri en fazla yorum alan bolum oldu sanirim
Madem bunu öğrendik, gelecek bölümlerde neler olacak onu da söyleyiver.Hayır. Roger kendi çıkarı için saldırıyor ama yüzeysel bakarsak ( Schiler hükümet köpeğidir kafası ile) aynı şey oluyor bence. Hele Garp’ı hiç söylemiyorum hem o yüzden Amiral olma ama hala denizciler ile takıl. Bari Fuji ile takılıp sistemi yıkmaya yardımcı olsun. O zaman biraz gözüme girer o da birazzz
Önümüzdeki duvar gitti, çağ şu an senin diyor. Senin üstünde durduğun nokta Shiki'nin Roger'a dalması. Roger'a dalıyor çünkü Roger'ın elinde istediği şey var. Crocodile da WB'ye dalıyor yani ne diyelim Ferit? Shiki küsküyü yedikten sonra Roger'ın gücünden dolayı paronaya bağlıyor gidip tek başına Denizciler Kurumunu basıyor..Hasan bu adam WB ile beraber Roger'e dalmadılar değil mi ? Bu adamın amacı da WB'yi KK yapmak değildi öyle değil mi ? Roger'e söylediklerini biliyorsun. Yani sonuçta adam Roger'e kafa tutup sonra WB'ye karşı güçsüz olduğunu kabul ediyor tüm o hırsına rağmen.
WB'ye söylediği söz ise tam anlamıyla senin dediğin gibi de olmayabilir @Eustass Captain Kidd da demiş zaten Barca ve Real çekişmesi vardı biri gitti diğerine kaldı ortam bu kadar basit yani xD
Shiki'nin Garp'ı tınlamaması bence daha fazla üzerinde durulması gerekilen bir konu ama hoşuna gider mi bilmiyorum.
Korsan o ve en güçlü korsan Wb yada o olmazsa Bigmom'ın sözünü verelim ve tayfa işi de yalan oldu gibi son gelen bilgilerle yani her türlü WB>Kaido=Bigmom=Shanks=Garp=Sengoku diye giderBir ayı otoko olamaz ya da arı.
O daha da beter ya. Dayağı yemiş. Müge Anlı'ya başvurduk. WB'ye dayağı kim atmış onu araştırıyor. Sengoku mu dövdü, yoksa Bogart mı dövdü belli değil.Önümüzdeki duvar gitti, çağ şu an senin diyor. Senin üstünde durduğun nokta Shiki'nin Roger'a dalması. Roger'a dalıyor çünkü Roger'ın elinde istediği şey var. Crocodile da WB'ye dalıyor yani ne diyelim Ferit? Shiki küsküyü yedikten sonra Roger'ın gücünden dolayı paronaya bağlıyor gidip tek başına Denizciler Kurumunu basıyor..
Güzel üstünü örtbas edip tartışmaktan kaçınıyorsun helal olsun.
@Monkey D. Luffy
WB ile kıyaslıyoruz hacı.