Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 957 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah aşkına Sengoku kim? Adamın şahsi fikri. Hani Sengoku diyorsa doğrudur ne demek? Garp çıkıp dese ‘WB başkadır’ diye anlayacağım. Asıl sizin yaptığınız komiklik. Garp’ın umurunda bile değilmiş Beyazsakal. Rox’un Beyazsakal’dan daha güçlü olduğunu kabul ediyorsundur umarım.

Garp Rox’u gırtlaklarken Beyazsakal ne yapıyordu? Orada nakamaları ezilirken yenilmez bir şekilde duruyor muydu? Sırf dayak yemiş, yenilmiş dememek için sabahtan beri baya çaba harcadınız.
Sengoku kim mi ?

Shiki mf bastığı zaman Sengoku konuşuyordu.Roger korsanlar kralıdır diyordu.Halk falan filan değil en yetkili kişi olarak ben diyorum diye.

Adam eski toprak yılların filo amirali.O belirlemeyecek de denizdeki hatrı sayılır ünvanları kim belirleyecek....

Garp korsan olup oraya buraya saldırsaydı, ülkeleri haraca bağlayıp üzerine çökseydi, canının istemediğini öldürseydi o zaman en güçlü adam Garp denirdi ve ondan korkulurdu. Ama o denizci olmuş, adaleti savunmuş ve Kahraman Garp diye çağırılıyor. Daha ne olsun adam.
Ne alakası var yahu. Ünvan gayet açık ve net. Bence Roger, WB ve Garp denktir. Tutup ikisini diğerinin önüne çekmeye çalışırsan çelişki doğuyor.

Acaba Shanks nasıl yonko oldu.Büyük bir olay yaşandı ve ondan sonra mı yonko olarak anılmaya başlandı yoksa direk güçlenince halk yonko mu dedi.

Hee bir de bu kafa var, bak o meyve ölmedi başka bir yonkouda şuan, hatta adamın başka bir meyvesi daha var iki tane meyveli belki üç tane meyvesi var söyle bakalım kim BB'ye dünyanın en güçlü adamı diyor anlat dinleyelim seni ?

Not: Eleman hem meyveli hem de D, onu da ekleyelim xD
Evet dünyanın en güçlü adamı :D istese dünyayı yıkabilecek ortadan ikiye ayırabilecek güce sahip bir adam ama akainuyu görünce topukluyor nasıl wb dünyanın en güçlü adamı olmasına rağmen akainu delik açıp yüzünü ikiye ayırdıysa nasıl wb den sonra dünyanın en güçlü adamı kaido 7 kez yenilip mf ye gelirken shanks tarafından durdurulup big mom ile vs atıp yenemeyip ortaklık kuruyorsa aynı mesele sadece ünvan şöyle düşün karşında 60 kilo karateci bir adam var sen 100 kilosun kas gücü olarak ondan güçlüsün ama adamın çevikliği hızı tekniği olduğu için seni yenebiliyor. Burada ki mevzu o Garp sülalesinden anlaşılacağı üzere insan üstü güçlere hıza dayanıklığa vs sahip bunun yanı sora kk olan gold rogerı ölümün eşiğine getirmiş ondan önce ki kk yi detaylar belli değil ama o zamanın zirvesi garp yine wb nin kaptanını indirmiş o yüzden ünvana takılıp wb yi garpdan üstün tutamazsın.

İyi de görüyorsun orada da diyorum, WB yaşıyorken en güçlü canlı olarak tanıtılırsa demişim sen bunun neresinden kendini haklı çıkarıyorsun ? WB yaşıyorken Kaido en güçlü canlı olarak mı ünvan almış anlat dinliyorum seni. Orada da dediğim gibi benim doğmalarım yok eğer WB yaşarken Kaido'nun ondan üstün olduğuna dair bir bilgi geçerse kabul ederim şimdi de söylüyorum ama böyle bir şeyin olacağını sanmıyorum.

Sengoku'dan iyi biliyon tamam anladım xD

Demogoji yok sen olayı anlamamışsın o zaman Roger'i kendi elemanı yapıp Roger'e kafa tutarken WB'ye gidip nereni öpeyim abi demiş hani buradan Roger'i övecek ne buldun ? Ve üstelik WB adamı da tınlamıyor atmayayım aşağı diyor.
Ben buradan bir şey çıkar demedim, ben öyle bir şey demedim dedin az önce, ben de sana dediğini gösteriyorum.

Ooo Rox gömülmeye başlanmış hemen. Durun hele bir soluklanın.
*Bu adamın tayfasında Linlin gibi bir yaratık var. Hemde 15-20 yaşlarında olan bir Linlin değil. Baya yaşını almış hali. Şimdinin fırtına biçenlerinin babişko babişko diye dolaştığı yaşta kadın Elbaf köyü yıkıyordu.
*Wb, Kaido ve Linlin gibi yaratıkları sözlerinle altında tutamazsın aga. O işi geçelim lütfen. Zaten bu kısım yüzünden bu kadar irite olundu sanırım. Özellikle Wb'nin birinin altında yes sr yes modda takılması hoş görünmüyor buradan bakınca.
*Ve evet. Maalesef Racır ve Garp yumruklarıyla bu tayfayı dağıtmış gözüküyor. Belki Racır kılınç kullanmış olabilir. İşlensin, ortak yolu buluruz.

Forumdaki Ace fanları hatta Ace ölmeseydi ve Luffy KK olsaydı yinede bence Ace korsan kral olmalıydı diyecek kadar fanı olanlar Garp'tan nefret ediyor. Kimsenin Garp'ı seride görülmüş en güçlü karakter dediği yok. Zamanında Roger'la Garp bu korsan tayfasını yenmiş. Şu an için sadece bunu biliyoruz. 2 yıl önce Marineford'da Garp ile WB karşılaşsa sonucu tahmin edemeyiz. WB kazanır desek bunu WB'yi sevdiğimizden söylemiş oluruz. Aynı şekilde Garp içinde geçerli. Bu adamlar belli bir seviyenin üstü adamlar, aralarındaki fark çok değil.

Hala aynı terane, insanlar cansız mı? One Piece'de Deniz Kralları, Zou gibi canlılar var, havada uçan, kara yürüyen en güçlü canlı denmiş herife, insanlar karada uçuyor mu? Tövbe estağfurullah ya :D
Ayrıca gene klasik "xxx kesin gibi" cümlelerin, vallahi MW hiç değişmiyorsun.
O ünvan ne zaman geçti mangada ? Wb öldükten sonra.

Ayrıca halk söyler gibisinden söylenti tarzı anlatım var orada.

5 milyar > 4.6 ve even Wb laflarını da gördükten sonra bence açık.

Şu an bütün canlıları kapsayıp en güçlü canlı derken işin içine insanları katıyorsa bile bu Wb öldüğü içindir.Bak en azından bu kısmı açık ve net.

Değişip değişmemekle alakası yok.Akılcı mantık değişmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık