Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 957 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazıldı mı bilmiyorum ama Rox eski Yami Yami kullanıcısı çıkarsa zerre şaşırmayacağım. At fava bekle.
Aynen, bir yandan güzel olur, bir yandan tekrar etmiş olur ama...

Beyazsakal'ın Linlin'in neden içli içli "Garp.." dedikleri belli oldu. Adam bildiğin canavarmış.
Yaraları var ondan, kaptanlarını harcadığı için :D

Garp, zamanının Tiç'ini yok etmiş. Şimdi onun mirasını devralanı da torunu yok edecek.

Reenkarnasyon yok da Zaman Çarkı var galiba. Her şey tekrar ediyor o veya bu şekilde.
Tarih tekerrürden ibaret oluyor bazen:)

Luffy'nin yanında savaşacak denizci kim olacak şimdi :)) Umarım aynı şeyi işlemez yine Oda...
İşlemez bence, her ne kadar aklıma Kobi gelse de ama Luffy hepsini geçmeli ana karakter ise. Bu yüzden yalnız olmalı.

Kutsalları korumak için diyenler boşa sallıyor. Klişe ama muhtemelen Rox Dünya’nın çivisini çıkartacak bir şey yapmaya kalktı. Milyonlarca kişinin canıyla oynadı. Roger’la Garp beraber gereken cevabı verdi. Yoksa Roger niye kutsal korusun?
Aynen, onu bende dile getirmiştim, başka mantıki bir açıklama gelmiyor benimde aklıma.

Belli ki spoilerin kalan kısmını bölümle birlikte göreceğiz.
Spoiler sayfalarını tek tek okurken çıkar karşıma dedim, çıkmadı. Bir sürpriz de olabilir gece veya bölümle beraber.

Bu arada herkes Ryuuma tek kral seride falan demiş ama Rox kaptanı da baya kral adam. En güçlü denizci ile en güçlülerden bir korsan dalmış adama, belki başkaları da dalmıştır topluca, haksızlık oluyor gibi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık