Luffy'nin ödülü 1.5 Teach'in ödülü 2 iken diğerleri için 2M üstü demek çok basit bir iş.Yanlış değil canım, 2 milyar üstü işte. Altı çıkarsa sıkıntı.
Luffy'nin ödülü 1.5 Teach'in ödülü 2 iken diğerleri için 2M üstü demek çok basit bir iş.Yanlış değil canım, 2 milyar üstü işte. Altı çıkarsa sıkıntı.
Basit olduğuna katılıyorum ama doğru sonuçta.Luffy'nin ödülü 1.5 Teach'in ödülü 2 iken diğerleri için 2M üstü demek çok basit bir iş.
Harbi ne alaka 3 üstü demesi gerekiyor mantıklı olarak. Saçmalamış işte :/Vivre Cardlari bir sorguladim şimdi. 2 Milyar üstü demek nere 4 Milyara yakın demek nere.
2 küsür muhabbeti yalan değil aslında, adamlar "Over 2 Billion" demiş. Teknik olarak doğru.4 milyar milyor Demek o 2 küsur muhabbeti yalan oldu.
Teach de daha tam yonko olamamış :d
Bildiğin kuru sıkıyormuş adamlar reiz shshshYanlış değil canım, 2 milyar üstü işte. Altı çıkarsa sıkıntı.
Vivre Card değildi o.Vivre Cardlari bir sorguladim şimdi. 2 Milyar üstü demek nere 4 Milyara yakın demek nere.
Teachten illaki yüksektir. Bunu demek zor değil :d2 küsür muhabbeti yalan değil aslında, adamlar "Over 2 Billion" demiş. Teknik olarak doğru.