Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 957 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MuzluYulafEzmesi

Harden , Durant ,Westbrook üçlüsünün birlikte yüzük alamaması gibi işte .

Ula yaşlı hali öyle diyonuz, 35li yaşları genç zayıf diyonuz.

Bu WBnin ne ara Prime zamani oluyor? Shanksin yonko olduğu yaşlar. WB güçlüdür Rox da öyledir.

İlkine pek katılmıyorum, ama ikinci yazdığında haklısın. Tayfada başka karakterler üzerinden de görüyoruz bunu.
Eğer söylenen tam isim doğruysa Tiç doğrudan Rocks'un mirasını devralmış.
Doğru değilse bile aradaki benzerlik bunu düşündürüyor.

Yahu BB'nin tayfasında genç adam mı var, hepsi eşşek kadar, meyve yesek de güçlensek diyen tinerci tipler.
Anladığım kadarıyla Rocks tayfası da güce dayanan bir tayfa. Amaç dünyayı ele geçirmek sonuçta. Tiç de buna benzer bir amaç güdüyordur. KKlıkla yetineceğini sanmam.
O yüzden de tayfasını güçlü seçiyor ve güçlendiriyor. Yaşa bakmaz zaten.

Paralel evrende Mihawk, yonko Shanks ile düello atmış.:D
Hahahah :D Ya o bilgi gitti doğru. Benimde zorla Mihawk’ı yüceltme gibi bir derdim yok. Eğer gerçekten balon olduğunu anlasam hayal dünyasına girmem anlamı yok çünkü. Ama ortada bir şey yok yani. Adam hala en güçlü kılıç ustası ve Tek kollu biri ile dövüşmem diyor mangada. Bilemiyorum neden dövüşmedikleri belli gibi :ehe: :D

Hahahah :D Ya o bilgi gitti doğru. Benimde zorla Mihawk’ı yüceltme gibi bir derdim yok. Eğer gerçekten balon olduğunu anlasam hayal dünyasına girmem anlamı yok çünkü. Ama ortada bir şey yok yani. Adam hala en güçlü kılıç ustası ve Tek kollu biri ile dövüşmem diyor mangada. Bilemiyorum neden dövüşmedikleri belli gibi :ehe: :D
Mangada ne zaman Mihawk'ın konusu geçse atom bombası yiyorsunuz, ama hala umudunuzu kaybetmiyorsunuz. Tebrik ediyorum.:D

Diyorum size Mihawk'ın, MF'da aslında arasındaki farkı görmek istediği adam WB değildi, Shanks'ti. Baktı araya Jozu girdi, Mihawk o sıra durumu çakozladı. Şu an Shanks'e düello teklif etsem önce Yasop'u geç bana der diye diyeceğini. Orada düğüm koptu Mihawk'ta... Shanks geldiği sıra aşağılık kompleksine girdi ben gidiyorum dedi Denizcilere. Mihawk'ın Shanks hakkında içinde hep bir korku vardı. Biliyordu onun farklı olduğunu. Zoro'yu da kendi ideallerini o gerçekleştirsin diye eğitti. Aslında Zoro'nun geçmeye çalışacağı adam Shanks.:D
Zoro’nun yeri Ryuma’nın yanı. Aynı Luffy’nin yerinin Roger’ın yanı olduğu gibi :D

Mihawk reisten umudumu kesmem. Artık zamanı geldi zaten işlenecek bu adam! ya herro ya merro. Ama bu denli güçlü bir adamın balon olmasına imkan yok bence :D

Bu WBnin ne ara Prime zamani oluyor? Shanksin yonko olduğu yaşlar. WB güçlüdür Rox da öyledir.
Roger ile dövüştüğü zaman zirvesidir tam olarak.Adamın korsan kral olacağının kesinleştiği dövüş.Çünkü denizlerdeki ikinci adam net olarak Wb.

Bu tabloya bakınca aslında Shanks baya potansiyelli duruyor beyazsakaldan bile.

WB her zaman prime, bunu Garp'ı en iyi tanıyan da diğer yonkouları en iyi tanıyan direk yonkou da dile getirdi. 2v1 olayının Luffy fanlarında bir etkisi vardır sayıları bire birmiş gibi yorumlarlar hep :oleyo2: o yüzden kendi hallerine bırakacaksın xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık