Baya g.tü tutuşmuş gerçi. :/Fujitora vs Mihawk derken Fujitora vs Deniz Kralı izleyeceğiz.
Baya g.tü tutuşmuş gerçi. :/Fujitora vs Mihawk derken Fujitora vs Deniz Kralı izleyeceğiz.
Aynen öyleYani bir de Jack, Queen, King bakıyoruz. Katakuri, Smoothie, Cracker bakıyoruz. Beckman, Roo ve Yasopp bakıyoruz.
Bir de gelip Zoro, Sanji ve Usopp'a bakıyoruz. Usopp nasıl Cracker seviyesinde, Jack seviyesinde falan olabilir aklıma gram yatmıyor.
Bundan garibi,Beyazsakal Kaido'nun abisi bir zamanlar aynı tayfadalar.Kaido'ya ne oldu da bu kadar zalimleşti.Neredeyiz adamı diri diri yakarken wb efendi ? Bari intikamını alsaymis
Kafa bandajlı gitmek istememiş,Mihawk'ın yanına.Fujitora vs Mihawk derken Fujitora vs Deniz Kralı izleyeceğiz.
okurken güldümGene mi bu hikaye, yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim ya.
Hayır dediğin gibi de çıkabilir, lakin olsa duyardık geçerli bir argüman değil. Taa şu bölüme kadar ne duyduk ki olsaydı duyardık diyorsun? Ih, olmadı.Kim haklı görürüz Roger ve Garp, Rox ile kapıştı kaptan kaybedince de tayfa dağıldı zaten buna benzer bir söylem var galiba. Yani Roger ve Garp Wb, Kaido, Mom, Rox diye sıraya koymadı. Zaten öyle olsa Wb Garp'tan üstün tutulmadı.
Hangi akılla Amiral oldum der gibi bakıyor.Baya g.tü tutuşmuş gerçi. :/
Bir yere gidiyor belli.Kafa bandajlı gitmek istememiş,Mihawk'ın yanına.
Wb ve Roger'ın ilişkisinde galip yada mağlup görmedim ben gösterildiği kadarıyla.Hayır dediğin gibi de çıkabilir, lakin olsa duyardık geçerli bir argüman değil. Taa şu bölüme kadar ne duyduk ki olsaydı duyardık diyorsun? Ih, olmadı.
Abooo yoksa Mihawk'a mı ?.Mihawk gözleri kör,kafası yarılmış bir adam ile dövüşmez.Hangi akılla Amiral oldum der gibi bakıyor.
Bir yere gidiyor belli.