Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 957 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi bir şey soracağım. Tabi çok erkenden konuşuyorum, daha tam olan biten belli değil ama.
Hükümetle işbirliği yaptığı için Shichibukailar köpek oluyorsa en büyük rakibini alt etmek için Denizcilerle işbirliği yapan Roger ne oluyor şimdi? Korsan Kral Reyiz mi?

Şimdi bir şey soracağım. Tabi çok erkenden konuşuyorum, daha tam olan biten belli değil ama.
Hükümetle işbirliği yaptığı için Shichibukailar köpek oluyorsa en büyük rakibini alt etmek için Denizcilerle işbirliği yapan Roger ne oluyor şimdi? Korsan Kral Reyiz mi?
Bir denizci iken bunu yapmış ise köpeklik bir durum yoktur. Zaten denizci adam. Ama bir korsan iken yapmış ise Racır bile olsa maalesef köpek çekilir..........

Üye silindi 1004

Rox sırf kendi keyfi için gezegeni birbirine katarken Roger doğru olanı yapmıştır. Rox'un tayfasından pislik akıyor pislik ordusu kurmuş adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık