Nasil yani?O karaktersiz de var, evet.
Kong mu? Olabilir ama yeni nesilden birileri akıl etmiş olsa daha iyi olur bence. Kuzan'ın değişmedim demesi gibi.
Devlet içinde devlet. Kılıç Timi'nin başı bu adam olabilir mi?
Bir denizci iken bunu yapmış ise köpeklik bir durum yoktur. Zaten denizci adam. Ama bir korsan iken yapmış ise Racır bile olsa maalesef köpek çekilir..........Şimdi bir şey soracağım. Tabi çok erkenden konuşuyorum, daha tam olan biten belli değil ama.
Hükümetle işbirliği yaptığı için Shichibukailar köpek oluyorsa en büyük rakibini alt etmek için Denizcilerle işbirliği yapan Roger ne oluyor şimdi? Korsan Kral Reyiz mi?
Bu adam eski Denizci ve şimdi Hükümet içinde. En uygun aday.Kong mu? Olabilir ama yeni nesilden birileri akıl etmiş olsa daha iyi olur bence. Kuzan'ın değişmedim demesi gibi.
Rox sırf kendi keyfi için gezegeni birbirine katarken Roger doğru olanı yapmıştır. Rox'un tayfasından pislik akıyor pislik ordusu kurmuş adam.Şimdi bir şey soracağım. Tabi çok erkenden konuşuyorum, daha tam olan biten belli değil ama.
Hükümetle işbirliği yaptığı için Shichibukailar köpek oluyorsa en büyük rakibini alt etmek için Denizcilerle işbirliği yapan Roger ne oluyor şimdi? Korsan Kral Reyiz mi?
Garp'in karektersizligine bir ornekte ben atmak istedim.Garp'ın Amiral'liğe terfi etmeyi reddetme sebeplerinden birisi Amiral'lerin doğrudan Kutsal Ejder'lerin astları olmasıymış.