Tyr 25 Eyl 2019 #141 Hinanın Garp için söylediği seni kahraman yapan şeyi biliyoruz olayındaki Garp İn yüz ifadesinde ki burukluk... İşin içinde Rogerin payı da varmış :d
Hinanın Garp için söylediği seni kahraman yapan şeyi biliyoruz olayındaki Garp İn yüz ifadesinde ki burukluk... İşin içinde Rogerin payı da varmış :d
Kvothe 25 Eyl 2019 #142 MuzluYulafEzmesi dedi ki: Valla Sanji Amiral seviyesine gelecek mi o bile şüpheli Genişletmek için tıkla ... Valla ben bizim tayfadan böyle bir güç hiç beklemiyorum ama eğer Rogar'ın tayfada böyle ise olabilir.
MuzluYulafEzmesi dedi ki: Valla Sanji Amiral seviyesine gelecek mi o bile şüpheli Genişletmek için tıkla ... Valla ben bizim tayfadan böyle bir güç hiç beklemiyorum ama eğer Rogar'ın tayfada böyle ise olabilir.
Mirage 25 Eyl 2019 #143 Shanks'ın da Rox için hükümetle anlaşmaya gittiği büyük ihtimal doğrudur o zmn zamanında Garp ile Roger'ın yaptığı gibi.
Shanks'ın da Rox için hükümetle anlaşmaya gittiği büyük ihtimal doğrudur o zmn zamanında Garp ile Roger'ın yaptığı gibi.
RedTeroR 25 Eyl 2019 #146 Wano yu bırak sen bize bu roxun arcını yap Marine Ford kadar satmazsa adam değilim
Kvothe 25 Eyl 2019 #148 Garp ünvanı tek başına almamış. Hükümet kesin ittifakı gizli tutmuştur. Herkesi Garp paketledi demişlerdir. Sonra da ünvanı vermişler Garp'a.
Garp ünvanı tek başına almamış. Hükümet kesin ittifakı gizli tutmuştur. Herkesi Garp paketledi demişlerdir. Sonra da ünvanı vermişler Garp'a.
MuzluYulafEzmesi 25 Eyl 2019 #149 Şu bölümü spoilerlara bakmadan okusak hayatımızın en zevk veren anlarını yaşayabilirdik ya . Bölümü okumuş kadar olduk .
Şu bölümü spoilerlara bakmadan okusak hayatımızın en zevk veren anlarını yaşayabilirdik ya . Bölümü okumuş kadar olduk .
Keyserav 25 Eyl 2019 #150 Im D. Rox... imdi onlar düşünsün kaptanın dünyayı yönetmeye başlamasından sonra, kalan dörtlü yonkou olurken, bakkin shakky gibi tipler de emekliye ayrılmış demek ki.
Im D. Rox... imdi onlar düşünsün kaptanın dünyayı yönetmeye başlamasından sonra, kalan dörtlü yonkou olurken, bakkin shakky gibi tipler de emekliye ayrılmış demek ki.