Dressros'da mı ne gördük 50 m kadar. :/ Büyük etki ediyor. :/Hangi ödülde kaptan etkisi gördük bugüne kadar?
Dressros'da mı ne gördük 50 m kadar. :/ Büyük etki ediyor. :/Hangi ödülde kaptan etkisi gördük bugüne kadar?
Neler diyorsun sen? Çok iyi. EyvAllah.Ne demiş Mevlana: Sabrın sonu selamettir. Bekleyin az daha. Şimdiye kadar paylaşılan şeyler bölümün yarısı sayılır.
Az kaldı, dayanın.Kimlerle alakalı ne var söylesene çıldırtma bizi.
İnşallah bu Usopp, Sanji'yi geçebilir düşüncesine gönderme değildir.
Kendisi G.O.A.T. olduğundan halefini arıyor hala.Keçi Reis duruyor hala.
Oda söyledi bunu. Ben çıkıp da herhangi bir kişiye rakamsal bir ifade veremem. Ama tayfa üyeleri ödül alırken kaptanın durumu da Denizciler tarafından dikkate alınıyor. Bu dikkate alınma ister 1 olsun, isterde 1000. Orası herkesin kendi takdiri.Hangi ödülde kaptan etkisi gördük bugüne kadar?
Vivre Card muhabbeti değil o. SBS'de Oda söylemişti bunu.Bmni ödülü ve Kata
Kaidonun ödülü ve Jack
O vivre muhabbeti de balon çıktı bariz. Kaptanın ödülü tayfayi şey yapiyor muhabbeti
Smoker bombayı bıraktı. Varmış bir şeyler.Beklemeye devam ama bizi yiyor da olabilir bu adam
Ben bu ikisinin raftel de kapışacaklarını düşünüyorum daha heycanlı güzel olur.Teach ile Elbafta God Valley arcda savasilacaktir. Önümüzdeki arc Luffynin korsan rakibi kalmayacaktir.
Yok.Savaş Lordarının ödülleri de mi gösteriliyor acaba.