Sabo boruyu vermiş fujiye ahahahhaNeeeeyy? Nerde oldu o?
Sabo boruyu vermiş fujiye ahahahhaNeeeeyy? Nerde oldu o?
Evet, 14 senedir mi ne yonko diyordu.Vivre cardlarsa shanks için 20 yıl önce falan yonkou oldu diye bir şey mi geçmişti?
Yani 2'den aşağı olmazlar herhalde.Evet, şahsen ben de ona yakın bir şey bekliyorum. Hadi sağ kol olmasa da en kötü 2. kumandan gücündedirler
Ayrıca dikkatini çekti mi bilmiyorum ama olay 38 sene önce olmuş kutsalları denizciler korurken, Shanks 39 yaşında.
Bu Shanks gerçekten Kutsal Ejder çıkacak gibi. Roger bunu bebeyken kapmış olabilir.
Aynen öyle. Bizim tayfa da böyle olacak gibi.Ana güçler bakımından en sağlam o tayfa duruyor zaten, diğerlerinde 2-3 tane böyle adam var.
Ahahaha Mihawk ödülü açıklandığında miktardan bağımsız yıkılacak buralarO değil de şimdi mihawk'ın ödülü de 1 milyar belly altın da çıkarsa ALLAH'ım forumu kapatın ajkhsgkjhasdgjkahgshgas
Adam yıllarca bekletiyor ama sonunda değiyor yani.One Piece'in özü bu. Bilgi, sırlar, merak. Bu merakın giderildiği bölümler şaheser oluyor.
O şundandır: Nasıl ki Fuji kötülükleri görmemek için gözlerine zarar verdiyse, onları düşünmemek için de beynine zarar vermek istemiştir de başarılı olamamıştır. Başka açıklaması olamaz.Sabo boruyu vermiş fujiye ahahahha
Bu nerede geçiyor ?Peki Babalığa laf edenler şimdi Kutsal Köpek Roger’a ne diyecek? Mihawk ile beraber Roger da gümledi mi? Hahhahaha