Dragon haberi teyit etmeden harekete geçmeyelim diyor zaten.Eğer Devrim ordusu bu yemi yerse gözümden düşer.
Dragon haberi teyit etmeden harekete geçmeyelim diyor zaten.Eğer Devrim ordusu bu yemi yerse gözümden düşer.
Tam olarak ona yollamışlar. Koby şu an Tümamiral rütbesinde. Drake ile aynı yani.Dragon bu yemi yemeyecektir. O kadar salak değil bunun gerçekliğini öğrenmeden yola çıkmaz. Adamın zaten her yerde casusu mevcut.
Hancock'u indirmeye Coby'i yollamışlar olaya bak... Bunun olma ihtimali yok denecek kadar az...
Bu manga sayfasını her gördüğüm de aha Shichileri güçlerine göre sıralamışlar derim ve hala daha öyle düşünüyorum.
Benim kafa gitmiş. Bu kadro aynı anda Shichibukai ymiş zaten. Altta isimsiz bahsedilen kişinin Weevil olduğu sonradan ortaya çıkıyor zaten. Dof la Law düştükten sonra beşi devam ederken başka mektup gitmiyor büyük ihtimalle. Zaten geçen zaman çok kısa bir süre. Ben olmayan hayali Shichileri arıyorum
Ayrıca Croc ve Doff un verdiği zararlardan bahsediyorlar da kek gibi Teach e kapı açmalarını, ona verilen ayrıcalığı neden konuşmuyorlar anlamadım. O mega bela oldu
Drake casus olduğu için rütbesi sabit kalmıştır diyebilir miyiz sence?Tam olarak ona yollamışlar. Koby şu an Tümamiral rütbesinde. Drake ile aynı yani.
Mihawkta devrimci ruh yok. Adam psikopat seri katil.Mihawk bir işe yarasada devrimcilere katılsa bari ,Dragon'da shcileri ve aokijiyi alabilir.
Muhtemelen öyledir.Drake casus olduğu için rütbesi sabit kalmıştır diyebilir miyiz sence?
Mihawk - Shanks
Moriah - Blackbeard
Doflamingo - Kaido
Jinbei - Big Mom
Hancock - Luffy
Weevil - Luffy
Jinbei - Luffy
Law - Luffy
Buggy - Luffy